Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Interim ekonomichef till stor offentlig organisation

Ekonomichef sökes med civilekonomexamen, gärna med inriktning mot transport/logistik/redovisning och har erfarenhet av arbete med ekonomi i större organisationer.

Är du den vi söker? Välkommen in med en ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för budget, resultatuppföljning och analys av måluppfyllelse i månads-, delårs- och årsrapportering och är föredragande i dessa frågor mot regionens förtroendevalda. Du har även externa kontakter med Länstrafikens entreprenörer, grannlän och övriga samarbetspartners.

 

Du driver och utvecklar arbetet med budget, uppföljning, produktion, övergripande ekonomistyrningsprinciper, ekonomiska styrmodeller och ersättningsmodeller. I dina arbetsuppgifter ingår också att ge strategiskt beslutsstöd inom ekonomiområdet med utgångspunkt i organisationens beslutade styrmodell till ledningsgruppen så att resurser kan användas så effektivt som möjligt.

 

En viktig del i uppdraget är också att arbeta strategiskt och framåtriktat genom att initiera, utreda och föreslå alternativa tillvägagångssätt för att utveckla verksamheten utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Ekonomichefen är direkt underställd Trafikdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp. Anställningen är placerad i staben tillsammans med ekonomer, verksamhetsutvecklare, tågansvarig samt projektledare. Ekonomichefen har idag inget personalansvar.

 

 

Vem är du?

Du har en civilekonomexamen, gärna med inriktning mot transport/logistik/redovisning och har erfarenhet av arbete med ekonomi i större organisationer. Du har erfarenhet av ledarskap i någon form och har du erfarenhet från kollektivtrafik ser vi det som meriterande.

 

Som person är du noggrann, analytisk, strukturerad och har god förmåga att skapa bra relationer samt en god kommunikativ förmåga.

 

 

Du erbjuds

Uppdrag på heltid 100% hos vår kund som förväntas starta så snart möjligt och löper i cirka 6 månader.  Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område: Växjö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Interim ekonomichef till stor offentlig organisation

Annonser

; ;