Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Interim chef inom kommunikation sökes till Gävle!

För kunds räkning söker vi nu en interim chef inom kommunikation till Lantmäteriet i Gävle. Är du tillgänglig omgående och har minst fem års arbetslivserfarenhet som kommunikationschef inom offentlig sektor? 

Läs då gärna vidare!

 

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsområdet kommunikation har till uppgift att utveckla och förvalta myndighetens övergripande kommunikationskanaler för en effektiv intern och extern kommunikation. I dagsläget är kommunikationen uppdelad i två enheter som har till uppgift att vara rådgivande, specialist och utförare i dialog med verksamheten stödja och förmedla en god och enhetlig bild av myndigheten till våra målgrupper. 

 

I rollen kommer du driva det pågående operativa arbetet och leda samt fördela arbetet inom verksamhetsområde kommunikation. 

 

Vem är du?

För att vara kvalificerad för rollen uppfyller du;

• Akademisk utbildning inom kommunikations- och medievetenskap eller liknande 

• Minst 5 (fem) års erfarenhet av Kommunikationschefsarbete inom offentlig sektor 

• Minst 10 års erfarenhet inom kommunikationsområdet, internt likväl som externt, med förståelse för hur olika kanaler såsom traditionella medier, fysiska - och digitala kanaler fungerar och samspelar. 

• Kunskap och förståelse för de krav som ställs på internt och externt kommunikationsverksamhet samt de regler och lagar som styr kommunikationen (offentlighetsprincipen, tillgänglighetsdirektivet och GDPR)

 

Vidare har du:

• Dokumenterad erfarenhet av tidigare uppdrag inom liknande tjänst, för att ha kunskap och förståelse för rollen som interimistisk chef

 

Som person visar du på en god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga. Du har förmågan att skapa förtroende på arbetsplatsen, mellan såväl medarbetare som kunder.  

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående, planerad start i oktober och förväntas pågå i sex (6) månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund i Gävle. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Gävle

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Interim chef inom kommunikation sökes till Gävle!

Annonser

; ;