Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

HR Specialist/Administratör för konsultuppdrag

Nu söker vi på ID Entity/Jurek för kunds räkning en HR Specialist för ett konsultuppdrag med start i januari och som beräknas pågå i ca 4 månader.

I rollen som HR Specialist kommer du att arbeta med det som vår kund har mest behov av för tillfället varför vi ser att ju har en bred erfarenhet inom HR området. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönefrågor då du kommer vara huvudkontakt mot den outsourcade lönefunktionen, även erfarenhet av "compensation and benefit" frågor, expatriater, budget eller arbete med personalkostnader är meriterande.

För att trivas i rollen är du van vid att lösa problem och gillar administration och siffror. Du är dessutom professionell och trygg i din HR-roll och som person.

Kunden är ett globalt bolag med en nordisk HR avdelning bestående i övrigt av fyra HR business partners och en HR chef. Det är ett passionerat team som genom affärsförståelse supporterar sina chefer att utveckla medarbetare, organisationen och sig själva att ta verksamheten till nästa nivå. Samt med ett övergripande mål att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen.

Då nuvarande HR Specialist ska sluta hos kunden i slutet på februari och positionen är betydelsefull för verksamheten önskar kunden någon som kan börja så snart som möjligt för bästa möjliga överlämning.

Kunden är placerad i Silversal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym med träningspass varje dag för den som vill.

Din bakgrund:
• Utbildning inom HR, lön, ekonomi eller motsvarande
• Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska
• Meriterande med erfarenhet från HR, comp&ben eller löneadministration
• Meriterande med erfarenhet från att arbeta med expats, budget och prognos av personalkostnader.
• Erfarenhet av att ha arbetat med SAP, Flex HRM, Försäkringsgirot, Sympa HR och Benify är också meriterande.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som beräknas pågå i fyra månader. Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse så snart som möjligt. Du kommer som konsult att vara anställd av Jurek.
Är du intresserad av att höra mer? Hör av dig till Cecilia Hasslev, 
cecilia.hasslev.billing@jurek.se eller Felicia Fischerström 070-810 24 19, felicia.fischerstrom@jurek.se


När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.
Vi kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.


Vi ser fram emot din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Cecilia Hasslev Billing
0733414198

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb HR Specialist/Administratör för konsultuppdrag

Veckans jobb

Annonser

; ;