Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Jurek

HR-konsult till spännande deltidsuppdrag i Stockholm

Är du en erfaren HR-konsult som söker en deltidstjänst i en dynamisk och internationell miljö? Vi erbjuder nu en unik möjlighet att arbeta med en välkänd organisation som arbetar med att förbättra barns rättigheter och levnadsvillkor världen över. Ta chansen att bli en del av ett engagerat team och bidra till ett meningsfullt arbete!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-konsult kommer du att ha en central roll i HR-avdelningen och stötta i olika administrativa och operativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

 • Administrera delar av löneprocessen, inklusive att säkerställa att tidrapporter attesteras, ladda upp löneunderlag, granska lönespecifikationer och godkänna bankfiler för löner
 • Stötta HR-chefen med diverse administrativa uppgifter
 • Administrera nyanställningar och skriva avtal
 • Attestera fakturor
 • Hantera föräldraledigheter, tjänstledigheter och sjukskrivningar
 • Stötta chefer i rekryteringsprocesser, inklusive publicera annonser och genomföra referenstagningar
 • Administrera offboarding och hålla exit-samtal
 • Upphandla företagshälsovård

 

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och självständig, med en stark förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. För att lyckas i rollen behöver du ha en högskole- eller KY-utbildning inom HR eller motsvarande, samt minst 18 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR. Det är också viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i HR-system och Office-paketet. Då arbetet kräver kommunikation på både svenska och engelska, måste du behärska båda språken väl. Meriterande är om du har erfarenhet av systemen Flex HRM, Jobylon, Benify, &frankly och M-files. Det är också en fördel om du är van vid att använda AI i ditt arbete samt har erfarenhet av att upphandla HR-stöd, såsom företagshälsovård eller lönebolag.

 

Du erbjuds

Hos vår kund har du möjligheten att arbeta i en internationell organisation med ett viktigt uppdrag, där du får möjlighet att utvecklas inom HR-området. Uppdraget är på 40–60% med förväntad start i augusti och kommer att fortlöpa under 7 månader. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se .

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb HR-konsult till spännande deltidsuppdrag i Stockholm

Annonser

; ;