Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

HR Business Partner till Clear Channel

Har du ett intresse för media, reklam och tech? Lockas du av att arbeta brett med HR-frågor i en föränderlig miljö där teamwork främjas för att tillsammans uppnå mål, och där kulturen är receptet på framgång? Då ser Clear Channel fram emot att få välkomna dig till sitt HR-team i den nya rollen som HR Business Partner!

Hos Clear Channel står tillväxt, förändring, digitalisering och innovation på agendan och som HR Business Partner kommer du få eget ansvar för ett antal avdelningar i verksamheten för att skapa ett tätt samarbete med ansvariga chefer där. Du kommer ingå i en skandinavisk organisation med HR-kollegor i Sverige, Norge och Danmark och jobba tätt tillsammans med HR-Direktör och nuvarande HR Business Partner i Sverige.

Rollen erbjuder dig, men är inte begränsade till att:
- Jobba med hela bredden av HR-frågor
- Jobba med rekrytering
- Jobba med Employer Branding
- Jobba med Employee Engagement
- Jobba med chefsstöd och på ett kvalificerat sätt kunna stötta i tex utveckling, avveckling, arbetsrätt, rehabilitering, kompensations- och ersättningsfrågor.
- Jobba med arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar samt tolkning, tillämpning av lagar, avtal och policys
- Jobba med ett antal strategiska HR-projekt både på svensk och skandinavisk nivå.

Clear Channel söker dig som har 5 -7 års erfarenhet av liknande arbete. Vidare är du trygg i din HR-kompetens när du på ett proffsigt och affärsmässigt sätt inom HR-området utmanar chefer och andra inom organisationen för ständig utveckling. Med energi och positivitet navigerar du naturligt i en föränderlig vardag och du trivs och vill jobba brett med HR frågor. Du är även en person som har en hög arbetskapacitet och ser till att driva arbetsuppgifter i mål på ett strukturerat sätt. Har du ett extra intresse för och erfarenhet av Comp & Ben är det ett plus!

Nu erbjuds du en fantastisk möjlighet att i vara med på en fortsatt tillväxtresa, jobba i ett tätt sammansvetsat och duktigt HR-team och att bidra till Clear Channels digitaliseringsresa. Tjänsten är på heltid tillsvidare och kontoret är beläget i moderna lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Du välkomnas av ett drivet gäng som alla brinner för det dom gör. Så vänta inte, sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

I denna rekrytering samarbetar Clear Channel med ID Entity, en del av Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Ruhn Gibeck, malin.ruhn.gibeck@jurek.se, 0766 43 34 53.

Vi ser fram emot din ansökan!

Pionjärer utomhus sedan 1879.
Vi på Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. Och vi behövs. Idag när våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Som pionjärer och ledare har vi ett ansvar.
De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Det är så vi säkerställer att vi kan fortsätta att vara världens ledande utomhuspionjärer även i framtiden.
www.clearchannel.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin Ruhn Gibeck
0766-43 34 53
Malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb HR Business Partner till Clear Channel

Veckans jobb

Annonser

; ;