Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Head of Finance till växande mediabolaget We Are Era

Vill du arbeta i ett ungt och innovativt bolag tillsammans med högpresterande kollegor där stort fokus ligger på gott samarbete och din möjlighet att påverka? Är ditt mål att utveckla dig själv och bidra till bolagets fortsatta framgång?

Nu söker vi en Head of Finance med driv som vill ta nästa steg i karriären.

 

Arbetsuppgifter

Som Head of Finance kommer du att ha ett övergripande ansvar för ekonomin av den svenska verksamheten, vilket innebär allt ifrån finansiell rapportering, redovisning, budgetering samt affärsplanering. Rollen innebär även att man kommer stötta med investeringskalkyler och eventuella förvärvsanalyser. Du kommer ansvara för all redovisning och rapportera till Europeisk CFO.

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Övergripande finansiellt ansvar för redovisningen i Sverige

• Del i ledningsgruppen

• Ansvara för budget och prognoser

• Lönsamhetsanalyser

• Support och stöttning till SCC

• Ansvara för skatter och myndighetsrapportering

• Cashflow analyser

• Koncernrapportering till huvudkontoret

• Kontaktperson till revisorer

• Ansvara för system och processutveckling

 

Utöver detta innebär rollen även att man aktivt är del i att driva och utveckla affären tillsammans med de övriga i ledningsgruppen och arbeta nära CEO gällande business reviews.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi samt god erfarenhet av finansiell rapportering, regelverk och affärsutveckling varav minst ett par års erfarenhet av liknande roll. Du är strategisk och analytisk men även en föregångare i utvecklingen och du inspirerar andra med din entusiasm. Självständighet är ditt signum och du är trygg i din expertis, utan att låta prestige komma i vägen. Att samarbeta är en naturlig del av vem du är och du har enastående kommunikationsförmåga. Att bygga nätverk är en styrka hos dig och du vet att det är nyckeln till framgång i en utmanande bransch. Du älskar att skapa struktur och ser alltid helheten även i de mest utmanande situationerna.

 

Du har goda erfarenheter av både controlling, redovisning och regelverksefterlevnad. Har du dessutom erfarenhet av internationell verksamhet och koncernrapportering är det meriterande. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Officepaketet. Du talar och skriver även svenska och engelska flytande.

 

Vi erbjuder

Hos oss på Weareera erbjuds du en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag i tillväxt. Hos oss har varje individ har en värdefull röst och bidrar till vår framgång. Här har du möjlighet att forma din framtid och samtidigt vara en del av vår spännande resa mot framgång. Om detta är lika viktigt för dig som det är för oss så skicka gärna in din ansökan idag.

 

I den här rekryteringen samarbetar Weareera med Jurek Rekrytering och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

We Are Era är sedan 2018 ett helägt dotterbolag till RTL och Bertelsmann Group. We Are Eras vision är att driva den nya eran av kreatörer, räckvidd, content och produktion på tolv europeiska marknader fördelat på åtta lokala kontor i Amsterdam, Berlin, Köln, Köpenhamn, Paris, Madrid, Milano och Stockholm.

 

We Are Era är den första pan-europeiska influencerbyrån med 250 anställda runt om hela Europa. Gör självförverkligande till din prioritet, landa ditt drömjobb och arbeta med de hetaste varumärkena och mest exceptionella talangerna från alla olika bakgrunder. Join the movement!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Head of Finance till växande mediabolaget We Are Era

Annonser

; ;