Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Fylgia söker seniora jurister med delägarambitioner

Fylgia är en medelstor affärsjuridisk fullservice advokatbyrå som är inne i en spännande tillväxtfas. Fylgia har från rankinginstitut det senaste året erhållit nya och högre rankingar inom bl.a. M&A, IT-rätt och offentlig upphandling. Byrån är stor nog att ge fullservice i alla affärsjuridiska frågor, men samtidigt liten nog att behålla ett personligt engagemang.

 

Just nu söker Fylgia i första hand seniora biträdande jurister, som vill satsa mot ett framtida delägarskap, inom M&A och fastighetstransaktioner men har även öppningar inom andra kompetensområden. Viktigast är att du vill bidra och delta i byråns fortsatta tillväxtresa.

 

 

Vem är du?

Du är en driven jurist som vill ansluta till en modern och hungrig byrå med fokus på kompetens och tillväxt. På Fylgia tror vi på att lyfta varandra och många seniora biträdande jurister med vilja att bygga sina egna affärer har haft möjlighet till delägarskap.

 

Vi ser att du är en erfaren jurist med minst 5-7 års erfarenhet från advokatbyrå och som driver dina ärenden självständigt och trivs när du får stor egen frihet och ansvar för din egen affär och entreprenörskap.

 

Vi lägger också stor vikt på din sociala förmåga och att du vill arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med fokus på klienten.

 

 

Du erbjuds

Fylgia är idag en byrå med öppen och tillåtande kultur med en platt hierarki och ett stort gemensamt driv. Detta är en utmaning och samtidigt en mycket fin möjlighet för rätt person att få komma till en byrå där man får mycket frihet och får möjlighet och stöd att driva sina egna affärer samt framförallt möjligheten att utvecklas för att kunna ta steget till att bli delägare.

 

På Fylgia finns inget glastak och allas dörrar står öppna samt det finns en stor kollegialitet och kunskapsutbyte mellan kollegor på alla nivåer.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advokatfirman Fylgia KB med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson via matilda.karlsson@jurek.se eller 0736 90 50 18.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Fylgia söker seniora jurister med delägarambitioner

Annonser

; ;