Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Financial Controller - Köpenhamn

Vill du arbeta som controller på ett framgångsrikt, globalt bolag som satsar på tillväxt och digitalisering? För kunds räkning söker vi söker nu efter en ny kollega till vårt team inom Financial Control! I denna roll kommer du vara en central del av organisationen med ett ansvar för vår danska enhet. Om du har ett driv att utvecklas och har god erfarenhet inom redovisning kan du vara rätt person för oss!

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för vår kunds danska redovisning och finansiella rapportering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

 

- Övergripande ansvar för den danska enheten

- Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt den finansiella rapporteringen

- Budget-, analys- och prognosarbete

- Kostnads- och lönsamhetsanalyser samt likviditetsplanering

- Kontakt med revisorer och myndigheter

- Moms och skatt samt arbete med IFRS

- Lönearbete

- Ad-hoc uppgifter

 

Du kommer tillhöra ett team om tre där du rapporterar till Director Financial Control som sitter i Helsingfors.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat 3 – 5 år med redovisning, rapportering och analys/controlling efter din universitetsexamen inom ekonomi/finans. Vi tror att du arbetat i större bolag och/eller på någon av "big four" eller liknande. Vi ser att du är stark inom redovisning och har ett stort intresse för finansieringsfrågor. Vidare har du ett intresse för utveckling och av att driva effektiviseringar i det dagliga arbetet framåt. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att klara arbetet. Erfarenhet från SAP är meriterande. Du har mycket goda kunskap gällande danska lagar regler inom redovisning skatt och mom.

 

Som person har du integritet och är analytiskt samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har förmågan att fokusera på detaljer utan att förlora den större bilden. Andra ord som kan beskriva dig är proaktiv, motiverad, nyfiken och förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du pålitlig, service-minded, resultatorienterad och en "doer". Rollen kräver god kommunikationsförmåga då du har många kontakter både inom organisationen och ext

 

 

Du erbjuds

Du kommer att välkomnas till en spännande miljö med positivt klimat och ett bolag som växer snabbt. Du kommer att få en central roll med självständigt arbete, utvecklande arbetsuppgifter och stort eget ansvar i en organisation där det finns stor utvecklingspotential för dig som hela tiden vill framåt och utvecklas. Du kommer att vara del av ett drivet team av controllers i både Sverige och Finland.

 

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå till och med 2021-11-02, med möjlighet till förlängning. Anställning är på heltid, 100%.

 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande. Du är varmt välkommen med din ansökan. 

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Financial Controller - Köpenhamn

Annonser

; ;