Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Engagerad HR Business Partner för långsiktigt uppdrag

Blir du ofta beskriven som proaktiv, kommunikativ och lösningsorienterad? Kommer du med en bred HR-kompetens och trivs som bäst när du får kombinera löpande HR-processer med projektledning? Finns du tillgänglig för nytt uppdrag och lockas av en organisation som präglas av förändring, resultat och utveckling är i fokus? Då har vi uppdraget för dig!

 

 

Om uppdraget

I rollen som HR Business Partner hos vår kund kommer du arbeta dedikerat mot ett av organisationens verksamhetsområden, där du arbetar aktivt med HR-initiativ och löpande chefsstöd. Du kommer arbeta tätt tillsammans med fem ytterligare HR Business Partners och tillhör ett större team inom HR, som består av både specialister och generalister. Rollen kommer exempelvis innebära:

 

• Löpande chefsstöd - du coachar, ger råd, inspirerar och utmanar inom alltifrån arbetsrätt till ledarskap, prestation till talanghantering.

• Driver årliga HR-processer – så som lönerevision, perfomance development, medarbetarundersökning, talanghantering och succesionsplanering. Du arbetar även aktivt med att utveckla dessa och implementera nya processer inom ditt affärsområde.

• Du driver fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga ärenden och samverkan

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av rollen som HR Business Partner. Du är trygg i samtliga processer över HR-året och är van att agera bollplank gentemot chefer. Att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer är något du gör med lätthet och du blir ofta beskriven som lyhörd, lösningsorienterad och handlingskraftig.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Jurek HR, med start omgående och löpande till maj 2022 – med chans till förlängning för rätt person. Vår kund sitter i moderna lokaler vis Sankt Eriksplan, där du förväntas arbeta både på plats och hemifrån. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR, HR Business Partner, Human Resources, HR Manager, HR Consultant, HR Advisor.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Engagerad HR Business Partner för långsiktigt uppdrag

Annonser

; ;