Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Drivna handläggare och rekonstruktörer till Plana Juridiska

Plana Juridiska växer och söker nu ytterligare jurister som vill arbeta med företagsrekonstruktioner, konkurser och allmän affärsjuridik. Har du några års erfarenhet och vill utvecklas inom dessa områden och arbeta nära klienten i en dynamisk organisation? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som rekonstruktör arbetar du självständigt nära klienterna med ärenden inom företagsrekonstruktion, konkurs, likvidation och allmän affärsjuridik. Rollen innefattar även att du kommer arbeta med strategi och nyckelbeslut. Det finns i dagsläget tre andra rekonstruktörer och du kommer även arbeta nära Plana Juridiskas handläggare och paralegals.

Som handläggare kommer du att tillhöra ett team om sex jurister och även arbeta nära Plana Juridiskas företagsrekonstruktörer och paralegals. Arbetsuppgifterna består främst i juridisk handläggning, att göra rättsutredningar, ta fram beslutsunderlag, upprätta juridiska handlingar samt arbeta med rekonstruktionsplaner, offentliga ackord och borgenärsfrågor. I denna roll kommer du att ha nära klientkontakt och handlägga egna ärenden.


Din profil

För rollen som rekonstruktör har du mångårig erfarenhet av att arbeta med obestånds- och bolagsrätt, exempelvis från byrå eller i bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat som rekonstruktör.

För rollen som handläggare har du juristutbildning och ca 2-4 års erfarenhet inom affärsjuridik, exempelvis från revisionsbyrå eller bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med debitering.

För båda rollerna förutsätter vi att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Som person är du självständig, proaktiv och initiativrik. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo, strävar efter att effektivisera din tid och tilltalas möjligheten att påverka din lön genom provision. Vidare är du social och har god förmåga att samarbeta på alla nivåer i organisationen.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag i tillväxtfas.

I denna process samarbetar Plana Juridiska med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, konkurser, likvidationer och turnarounds. Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt. Plana Juridiska präglas av en dynamisk och prestigelös företagskultur. Hos oss arbetar drivna medarbetare som är proaktiva och gillar att tempot tidvis är högt. Vi sitter i ljusa lokaler i centrala Täby.

Sökord: obeståndsrätt, bolagsrätt, konkurser, skatterätt, processrätt, företagsrekonstruktioner
 
Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Agnes Smedberg


Ansök nu


 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Drivna handläggare och rekonstruktörer till Plana Juridiska

Annonser

; ;