Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Business Controller till Ikano bostadsproduktion

Om företaget
Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där äger och förvaltar vi hyresfastigheter samt bedriver bostadsutveckling av såväl bostadsrätter, hyresrätter som småhus. Vidare utvecklar och förvaltar vi vårdboende. Omsättningen uppgår till ca 2,5 Mdr medan fastighetsvärdet uppgår till ca 15 Mdr exklusive pågående bostadsprojekt. Ikano Bostad har en strategi för fortsatt långsiktig och hållbar tillväxt. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad.

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som Business Controller med projektfokus kommer du tillsammans med dina kollegor på controlleravdelningen arbeta med rapportering, uppföljning och analys med fokus på projektnivå där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- Rapportering, uppföljning och analys av enskilda produktionsprojekt i samband med bokslut och prognoser samt budget.

- Samarbeta med och löpande stödja platsledning, dvs platschef och entreprenadingenjör, i ekonomiska frågor och under budget- och prognosprocessen.

I tjänsten ingår också viss rapportering, uppföljning och analys på både distrikts -och företagsnivå. Du kommer också i nära samarbete med kollegorna inom enheten aktivt arbeta med att förbättra och vidareutveckla verksamhetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, dvs.  arbetssätt, processer och system.

 

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning på högskolenivå inom ekonomi, inriktning redovisning och/eller ekonomistyrning. Du har några års erfarenhet av att arbeta med projektredovisning och Controlling av större och längre projekt inom entreprenadverksamhet eller bygg- och anläggningsverksamhet. Vidare är du van vid att arbeta med BI-system och olika ERP-system samtidigt som du har erfarenhet från att hantera större datamängder i Excel. Har du arbetat i projektplaneringsverktyg, ses det som meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, ansvarstagande och analytisk samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta både självständigt och tillsammans i en Controller-grupp. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer ha många kontaktytor och du drivs av att utveckla verksamheten framåt.

 

Du erbjuds
Du erbjuds en stimulerande, varierande och utvecklande tjänst där du kommer att ha mycket kontaktytor. Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete.

Denna rekryteringsprocess sköts av Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karolina Wahlström på 0762-97 87 95 eller karolina.wahlstrom@jurek.se Ansök på www.jurek.se

Lön
Enligt ök.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Wahlström
Tel: 0762-97 87 95
E-post: karolina.wahlstrom@jurek.se

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Business Controller till Ikano bostadsproduktion

; ;