Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
Jurek Bemanning

Business Controller till Eltel

Om verksamheten

Eltel is a leading Northern European provider of technical services for critical infrastructure networks- Infranets – in the segments of Power, Communication and Other, with operations throughout the Nordics, Poland and Germany. Eltel provides a broad and integrated range of services, spanning from maintenance and upgrade services to project deliveries. Eltel has a diverse contract portfolio and a growing customer base of large network owners.

In 2017, Eltel net sales amounted to EUR 1.3 billion. The current number of employees is approximately 8,000. Since February 2015, Eltel AB is listed on Nasdaq Stockholm.

Read more about the company on: www.eltelgroup.com

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren och affärsdriven Business Controller för att stärka vårt nordiska team inom affärsområdet High Voltage. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Västerås. Tjänsten innefattar cirka 50 resdagar per år och du reser främst inom Norden men även resor till andra länder där Eltel har sin verksamhet, förekommer också,  såsom till Tyskland och Polen.

Som Business Controller ansvarar du för den finansiella rapporteringen av den nordiska verksamheten vilket inkluderar byggprojekt och underhållsarbete. Du rapporterar direkt till Business Controller för High Voltage Solution Unit och till den lokala ledningen.

Dina främsta arbetsuppgifter är att analysera och följa resultat, omsättning och marginaler. Du arbetar operativt med budget, affärsplan och prognosarbetet.  Du tar fram och bistår ledning och beslutsfattare med rapporter och analyser inklusive utveckling av arbetsprocesser i IFS och Qlick View.

Tjänsten innebär även att:

 • Bygga rapporter och analysera data
 • Utveckla månatliga rapporteringspaket och BI-lösningar
 • Stödja och supportera verksamheten i olika ekonomiska frågeställningar
 • Stötta redovisningsenheten med vissa avstämningar och årsredovisning

Vem är du?

Vi söker dig som har cirka fem års erfarenhet av arbete som Business Controller samt har en högskoleutbildning inom ekonomi. Har du erfarenhet av projekt controlling från byggbranschen är det meriterande.

Vi söker en driven person som är nyfiken, kommunikativ och som trivs i en föränderlig miljö där du själv förväntas bidra till långsiktig förändring. Vi utgår från att du har en analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person. Du delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor och är en teamplayer. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är van att hålla deadlines. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Kunskap i IFS är meriterande.

Du erbjuds

Välkommen till Eltels snabb växande och resultatinriktade verksamhet. Eltel erbjuder marknadsmässiga villkor och en utmanande och central roll i ett team som består av kreativa och effektiva kollegor. Eltel är en rök-, drog- och alkohol fri arbetsplats.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan, cv och personligt brev på engelska via www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Business Controller till Eltel

Veckans jobb

Annonser

; ;