Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Business CIO Online till Coop Sverige

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. Gå gärna in och läs mer på www.coop.se

Business CIO Online

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du är med och påverkar framtiden i en organisation som är rustad för att möta framtidens inköpstrender och har fullt fokus på tillväxt! Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Coop är inne i en förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Vi söker nu en affärsinriktad BCIO inom IT, där du blir ansvarig för att leda och utveckla IT funktionen inom affärsområdet Online, för att möta de nya strategier och mål som koncernen har lagt. De kommer att göra avtryck!

Arbetsuppgifter

Coop har lång erfarenhet av att arbeta med den digitala säljkanalen men är nu inne i en enorm expansiv fas, med omfattande förändringsarbete.

Som Business CIO Online, är du ansvarig för att leda och utveckla IT- funktionen så att IT-arkitekturen möjliggör en utveckling enligt den strategiska planen för Online med bla nya tekniska plattformar och lösningar.

Rollen innebär ett resultat-och personalansvar. Du deltar i både IT-ledningsgruppen samt Onlines ledningsgrupp samt andra interna forum.

Du säkerställer IT-behovsanalyser och genomförande, har löpande uppföljning av IT drift och förvaltning och ansvarar för ekonomiska och finansiella frågor inom IT området. I ditt ansvarsområde ligger också att IT policies och riktlinjer följs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande befattning, både strategi-, resultat- och personalansvar, från IT inom detaljhandel eller motsvarande komplexitet, samt erfarenhet av Online. Du är van vid att arbeta i en matrisorganisation och mot såväl styrelser som ledning hos leverantörer och sourcingpartner. Du har också erfarenhet av outsourcing av infrastruktur, applikationsutveckling, applikationsförvaltning, projektstyrning och övergripande IT-säkerhet samt IT-arkitektur.

Profil

Känner du igen dig i att du vill vara med där det händer, vill bidra, påverka och driva den här digitala förändringsresan? Skapa nya tekniska lösningar och utveckla kundupplevelsen samt vara en del i ett aktivt, positivt team som jobbar framåtdrivet så är du rätt person!

Du har troligtvis en högskoleutbildning inom informationsteknologi, eller motsvarande kunskap inom IT-management.

Som person beskrivs du som drivande mot resultat, med ett stort engagemang och samarbetsförmåga. Du känner igen dig i beskrivningen analytisk, öppen för nya lösningar, med förmåga att fatta snabba beslut.

Du är en tydlig kommunikatör med mycket god förmåga att uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

 

Coop värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar Coop med Jurek Executive Search. Vid frågor kontakta gärna Pernilla Svensson på tel: 0706-808001 eller Gunilla von Gegerfelt, 073 988 85 94
Varmt välkommen med din ansökan som du skickar via länken senast den 3 oktober 2018.

  

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Gunilla Von Gegerfelt
0739-88 85 94

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Business CIO Online till Coop Sverige

; ;