Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Bolagsjurist till Visma Finance

Visma Finance söker en driven bolagsjurist till huvudkontoret i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som Visma Finance första egna jurist kommer du att få en viktig och central roll i företaget. Rollen innebär bland annat att;

• hantera allmän bolagsjuridik
• proaktivt stödja bolaget avseende produktutveckling och expansion till nya marknader
• stötta verksamheten avseende regelefterlevnad av tillämpliga regelverk så som Penningtvättsregelverket (AML), PSD2 och GDPR
• hantera frågor rörande kreditgivning
• ansvara för omvärldsbevakning samt analys av hur verksamheten påverkas av svenska samt internationella regelverk
• tillse att verksamheten implementerar regelverken i tillämpliga delar
• utreda juridiska frågeställningar/genomföra rättsutredningar

Är du rätt person för rollen kommer du ha en brant utvecklingskurva och snabbt få ett stort ansvar i organisationen. Du rapporterar direkt till VD men har många kontaktytor både internt och externt. Du arbetar självständigt men har stöd av regelverkskunniga kollegor och bolagets regelefterlevnadsfunktion.


Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och med ett par års erfarenhet av att arbeta på en mindre nischbank och/eller på Finansinspektionen. Vi ser framförallt att du har erfarenhet inom penningtvättsregelverket samt kreditgivning. Andra meriterande områden är konsument- och dataskydd, produktutveckling och ekonomi. Vi söker dig som vill arbeta verksamhetsnära i en rådgivande och stöttande funktion. Du är bra på att skapa relationer och har ett genuint intresse för den finansiella sektorn. Du har inga problem att arbeta självständigt men är samtidigt prestigelös och tar tag där det behövs. Du är pragmatisk och lösningsorienterad med ett gott självförtroende. Vidare är du en god kommunikatör och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.


Du erbjuds

Som bolagsjurist hos Visma Finance får du arbeta brett med spännande och intressanta juridiska frågor. Du erbjuds ett omväxlande jobb i en snabbrörlig dynamisk miljö, här finns chans till att påverka och att snabbt ta ett stort ansvar. Du blir en viktig del av ett väl sammansvetsat team på ca tio personer. Vi trivs ihop och har kul på jobbet. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder en flexibel arbetsplats där du får stor frihet att själv styra hur du lägger upp ditt arbete.


Övriga upplysningar

Tjänsten är placerad på Vismas huvudkontor i Stockholm, Lindhagensgatan 94.


Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Visma Finance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på telefonnummer 070-717 46 80 alternativt elin.psilander@jurek.se.


Om verksamheten

Visma Finance är en snabbväxande, nytänkande och kreativ FinTech startup inom Visma koncernen. Bolaget finns till för småföretagare och erbjuder automatiserade digitala finansieringstjänster utan krångel och onödig administration. Bolagets ambition är att undanröja ett av de största tillväxthindren (brist på finansiering) för småföretag och på så sätt aktivt bidra till tillväxt och välstånd.

Visma koncernen är ett av Skandinaviens snabbast växande företag. Koncernen erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Elin Psilander


Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Bolagsjurist till Visma Finance

Annonser

; ;