Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Bolagsjurist till spännande vikariat på ett år

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en driven bolagsjurist som vill arbeta i en bred och coachande roll. Du kommer arbeta nära bolagets administrations-, sälj- och affärsutvecklingsavdelning samt bolagets externa partners och kunder. I denna roll kommer du främst att arbeta med arbetsrättsliga, avtalsrättsliga och bolagsrättsliga frågor, men även andra rättsområden. Du kommer rapportera till VD och medverka i koncernens ledningsgrupp. Detta är ett konsultuppdrag på ca 1 år fr.o.m. juni 2019.


Vem är du?

Du har en juristexamen och några års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller bolag. Du har goda kunskaper i arbetsrätt och gärna även inom allmän affärsjuridik och bolagsrätt. Som person är du prestigelös, flexibel och pragmatisk. Vidare är du kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande internationellt bolag i tillväxtfas.


Om verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller 
agnes.smedberg@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Bolagsjurist till spännande vikariat på ett år

Annonser

; ;