Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

AGN Haga söker en verksamhetsnära bolagsjurist med fokus på entreprenadjuridik som vill jobba med Göteborgs största infrastrukturprojekt!

 

 

Om AGN Haga

AGN Haga bildades 2018 för att bygga stationen Haga och deletapp Kvarnberget i Västlänken. Bolaget är ett konsortium som ägs av tre olika bolag; det italienska bolaget Astaldi, det turkiska bolaget Gülermak och norska NRC Group. Det innebär att bolaget präglas av en internationell och dynamisk projektmiljö med anställd expertis från hela Europa. Huvudkontoret är placerat centralt på Kungshöjd med utsikt över hela staden. I anslutning till byggarbetsplatserna finns därutöver flera verksamhetsnära kontor. AGN Haga är stolta över att bidra till Göteborgs största infrastrukturprojekt och över att skriva modern historia. Nu söker AGN Haga en verksamhetsnära bolagsjurist som vill vara med på resan att bygga ett modernare Göteborg!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du ett spännande arbete där du kommer att arbeta brett inom affärsjuridikens område men med starkt fokus på entreprenadrätt. Du kommer att rapportera direkt till Projektledaren för respektive projekt och kommer dessutom att arbeta tätt med bolagets kontraktsansvarige (contract manager) och vår befintliga bolagsjurist. Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten och utgör juridiskt stöd vid arbetet med att utforma, granska och förhandla kommersiella avtal. Du kommer delta i förhandlingar och utredningar samt företräda bolaget vid kontakter med advokatbyråer, myndigheter och andra aktörer. I arbetet ingår även ansvar för internutbildning av personalen, bland annat i relevanta delar av ABT.

 

 

Vem är du?

Du har en juristexamen och flerårig erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå, bolag eller affärsdrivande offentlig förvaltning. Du har mycket goda affärsjuridiska kunskaper och det är ett krav att du har erfarenhet av entreprenadrätt. Kunskaper inom, och erfarenhet av, arbetsrätt är meriterande. Som person är du självgående och strukturerad och har ett gott omdöme. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Engelska är officiellt koncernspråk. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi tror att du precis som vi har ett öppet sinne och trivs med att arbeta i ett ungt och föränderligt bolag som AGN Haga!

 

 

Du erbjuds

Som bolagsjurist hos AGN Haga erbjuds du en roll med stort eget ansvar och spännande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till ett arbete för ett långsiktigt och hållbart Göteborg.

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

 

Ansökan

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. CV och personligt brev bör vara på engelska.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar AGN Haga med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Frida Garding Lindstrand på telefonnummer 0707-648640 frida.garding.lindstrand@jurek.se  alternativt Ida Odelius 0760-026919 ida.odelius@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Annonser

; ;