Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Benify söker Compliance Officer

Om verksamheten
Benify är ett av Europas snabbast växande HR-Tech bolag. Vi erbjuder en unik produkt som gör organisationer till bättre arbetsgivare. Vi hjälper våra kunder över hela världen med den aktuella utmaningen att bli attraktivare arbetsgivare och i dagsläget används vår produkt av drygt över en miljon medarbetare på över 1000 bolag. I dag är vi ca 370 extraordinära kollegor placerade på 8 kontor. Vårt främsta fokus nu är fortsatt tillväxt och att uppnå world domination inom området Employer Branding och Compensation & Benefits. Vi erbjuder även våra kunder vår tjänst Lifeplan, som är Europas första, största och mest sofistikerade robotrådgivare för pension. Digital rådgivning till alla, helt oberoende, vetenskapligt och utan provisioner. Det är den modell som gjort Lifeplan till Sveriges snabbast växande placeringsrådgivare inom pension. Företaget grundades 2007 av forskare från Handelshögskolan i Göteborg med målet att höja svenskarnas pensioner och öka konsumentnyttan. Lifeplan är sedan 2012 systerföretag till Benify och ger idag råd om över 30 miljarder kronor åt hundratusentals medarbetare hos våra 600 kundföretag i Sverige. För att hjälpa privatpersoner med sitt privata sparande startade vi Waizer och även här är rådgivningen helt oberoende och bygger på vår egen forskning. Waizer är ett värdepappersbolag som med hjälp av algoritmer ger råd om och förvaltar privat sparande åt privatpersoner.

Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm eller Göteborg en bolagsjurist/Compliance Officer som huvudsakligen ska arbeta med verksamhetsområdena Lifeplan och Waizer.

Arbetsbeskrivning
Som Compliance Officer hos oss kommer du i huvudsak att arbeta inom området Compliance där arbetsuppgifterna exempelvis kan bestå av följande:
- Regelefterlevnad inom försäkringsförmedling, investeringsrådgivning och kapitalförvaltning
- Rapportering till styrelse
- Implementering av nya regelverk
- Bevakning av ny lagstiftning m.m.

 

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och som har något eller några års arbetslivserfarenhet som Compliance Officer. Det är meriterande om du har erfarenhet från bank/finans och/eller värdepappersbolag. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett självständigt, affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt samt är noggrann och pedagogisk. Som person är du utåtriktad, driven och orädd. Du trivs också med att ta egna initiativ och är engagerad och prestigelös. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds
Som jurist erbjuds du en stimulerande och spännande roll med väldigt stort eget ansvar. Benify ger dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern där du får en unik möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor. Du kommer att tillhöra vårt juristteam och rapportera till chefsjuristen samt VD för verksamheterna Lifeplan och Waizer. Vi erbjuder tillgång till Benifys förmånsportal, pensionsavtal och generöst friskvårdsbidrag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Benify med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766 33 14 40.


Välkommen med din ansökan snarast via www.jurek.se. Urvalet sker löpande.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40
ulriikka.uittomaki@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Benify söker Compliance Officer

Veckans jobb

Annonser

; ;