Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
BAE Systems

Teknisk utbildare

BAE Systems Hägglunds AB

Har du goda tekniska kunskaper och ett stort intresse för pedagogik? Lockas du av en omväxlande roll innehållande resor så väl inom som utanför Sveriges gränser. Ta chansen och bli en del av vårt driftiga och kunniga team inom BAE System Hägglunds spännande bolag.

 

Din Framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av flera nya affärer. För att möta den stora efterfrågan på utbildningar rekryterar vi nu flera tekniska utbildare. Hos oss får du möjlighet att jobba i ett intressant uppdrag i en världsledande internationell högteknologisk koncern. Då vi är ett framgångsrikt företag finns goda möjligheter till kompetensutveckling och en lång framtida karriär inom bolaget.

 

I rollen som teknisk utbildare tillhör du enheten Training & eLearning som ligger under avdelningen Integrated Logistic Support (ILS). Du arbetar i gruppen Training som består av två drivna Team leader och sju kunniga tekniska utbildare. Som teknisk utbildare har du en mycket viktig och betydelsefull roll för ett lyckat resultat hos våra kunder.

 

Kärnverksamheten på enheten består av att utbilda våra kunder på företagets produkter och tjänster. Utbildning sker både vid leverans av system till kund samt under supportfasen, dvs efter fordonet är levererat.  

 

Utbildningarnas mottagare är vanligen brukare (fordonsbesättningar), fordonsinstruktörer, fordonstekniker samt underhållspersonal.

 

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

 • Analysera utbildningsbehov.
 • Planera interna och externa utbildningsuppdrag.
 • Ta fram pedagogiska utbildningsunderlag.
 • Genomföra utbildningar.
 • Utvärdera utbildningsresultat och föreslå vidareutvecklande utbildningar
 • Stötta andra avdelningar internt vid produktutveckling.

Utbildningsuppdragen sker både inom och utanför Sveriges gränser. Resor är en del av vår vardag.

 

Den du är

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med tekniska produkter. Meriterande är goda kunskaper inom fordonsteknik, -elektronik, -hydraulik eller -mekanik. Har du också erfarenhet av arbete med militära fordon, gärna inom teknisk tjänst ser vi det som en fördel.

 

Erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete och presentationsteknik är också ser vi också som positivt.

 

Som person är du både analytisk och kommunikativt lagd. Du har ett intresse för att lösa tekniska problem och en positiv inställning. Du är initiativrik, vetgirig och tycker om att prestera. Du trivs bra med att tala inför grupp och du vill skapa bra förutsättningar för lärande hos kund.

 

Då många av våra uppdrag är utanför Sveriges gränser så är god kommunikativ förmåga i engelska i tal och skrift ett krav. Du behöver också ha körkort och god datavana.  

 

Vad blir du del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling. Här får du möjlighet att vara med och driva utvecklingen av våra fordons förmågor och processen för detta.

 

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

 

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

 

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/  - www.inspiration.ornskoldsvik.se  -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till;

Johan Gripenrot, rekryterande chef Training & eLearning 072-577 22 93

Lisa Fagerström, rekryteringskonsult 076-824 17 89.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.  

 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Sista ansökningsdag är den 2024-08-18 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval och en tjänst kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/140

Facklig företrädare

 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
 • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Sista ansökningsdag

2024-08-18

 

 

Ansök nu

 

Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems »

Liknande jobb Teknisk utbildare

Annonser

; ;