Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Skanska

Utvecklingsledare Projektering - Stockholm/Göteborg/Malmö

Vi söker dig som är projekteringsledare och som brinner för att stötta våra projekteringsledare ute i våra regioner för att nå projektering i världsklass.

 

Ett framgångsrikt arbete bygger på en nära samverkan mellan alla skeden i vår process anbud, projektering och produktion och stöttande specialistfunktioner som inköp, planering och kalkyl.

 

Placeringsort kan vara Stockholm, Göteborg eller Malmö. Resande förekommer i tjänsten.

 

Utvecklings- och förändringsledning för världsklass

 

Vi söker dig som vill vara med i vårt projekteringsteam som stöttar, leder och driver Skanska Sveriges resa mot Projekt i världsklass med fokus på projektering.

 

Du motiveras av att driva utvecklings- och förbättringsarbete och det kommer du göra bland annat genom att:

 

 • driva utvecklings-, förbättrings- och implementeringsarbete av våra arbetssätt 
 • driva utbildningsfrågor och undervisning för personer verksamma inom projekteringsskedet
 • stötta våra projekteringsledare i tidiga skeden
 • arbeta i nära samarbete med våra projekteringsledare ute i regionerna för att fånga upp hur vi på bästa sätt utvecklar verksamheten inom projektering under ledorden ”lite bättre varje dag”

Inspirerande, engagerande och nytänkande

 

Du som kommer lyckas i denna roll har ett inspirerande, engagerande och nytänkande förhållningssätt. Vi tror även, för att på bästa sätt ta dig an denna roll, har:

 • Minst 10 års erfarenhet av att driva större och mindre projekt som projekteringsledare
 • Erfarenhet av att ha kursledaransvar samt aktivt arbetat som föreläsare/utbildare
 • Är en god kommunikatör och drivs av att vilja se dina kollegor utvecklas och lyckas i sina utnämningar som projekteringsledare

 

Vårt löfte

 

Vi vill bygga ett bättre samhälle. Genom våra många projekt med innovativa och hållbara lösningar bygger vi ett bättre samhälle. Vad vi gör och hur vi gör det hjälper oss att skapa en hållbar framtid för våra medarbetare, kunder och samhällen. Vill du också vara med och bygga ett bättre samhälle med oss?

 

Ansök idag – vi behandlar ansökningar löpande

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor? Kontakta Ulf Persson, Funktionschef Projektering 010 – 448 31 48

 

Ansök idag eller senast 2018-01-12.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Utvecklingsledare Projektering - Stockholm/Göteborg/Malmö

; ;