Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Skanska

Regioncontroller Hus - Stockholm Nord

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Som regioncontroller för Hus Stockholm Nord ansvarar du för regionens ekonomiska rapportering avseende prognos-, budget- och bokslutsarbete. Du ansvarar även för de ekonomiskt administrativa rutinerna inom regionen, vilket medför en nära kontakt med både regionchef och distriktschefer. Du tillser att regionen följer både interna och externa regelverk gällande bokföring, redovisning, ekonomistyrning och grundläggande skattejuridik. Som regioncontroller deltar du även i regionens ledningsarbete, varför en god strategisk förmåga och blick för Skanskas affär är av hög vikt.

Förutom arbetet inom regionen arbetar du tillsammans med övriga kollegor inom Ekonomifunktion Hus för att förbättra våra arbetssätt, jobba för mer analys, utveckla våra system samt höja kvalitén på den ekonomiska informationen.

För rätt kandidat innebär rollen stora möjligheter att få lära sig Skanskas kärnverksamhet. Det är kombinationen mellan att få arbeta i Sveriges mest expansiva geografi tillsammans med jobbet inom Ekonomifunktion Hus som gör denna tjänst utmanande, komplex och intressant.
  
Tjänsten är organisatoriskt knuten till Ekonomifunktion Hus och tjänstens geografiska placering är Stockholm.

För att lyckas i rollen har du högskoleexamen inom företagsekonomi med minst 5 års kvalificerad yrkeserfarenhet inom ekonomi och administration

Du har kunskap om tillämpliga delar av skattelagstiftningen och de regler som styr redovisningen. Du är strukturerad, stresstålig, engagerad och har hög administrativ förmåga, samtidigt som du arbetar systematiskt och noggrant. Självklart värdesätts ditt intresse för verksamhetsfrågor, analys och utvecklingsarbete högt.

Du är van vid att arbeta självständigt med stort eget ansvar, samtidigt som du arbetar för samverkan inom övrig ekonomifunktion och gärna sprider dina erfarenheter och kunskaper om ekonomi till medarbetarna.
  
Då tjänsten innebär tät kontakt med linje och övrig ekonomiorganisation värdesätts din sociala och pedagogiska förmåga. God datorkunskap i allmänhet och framförallt Excel är en förutsättning. Har du erfarenhet av att arbeta med Oracle är det meriterande.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. I dag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Låter det intressant – ansök nu! Vi gör urval löpande

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Robert Persson tfn. 010- 448 98 63 eller Per Buchel Funktionschef Ekonomifunktion Hus tfn. 010-448 00 00.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Regioncontroller Hus - Stockholm Nord

; ;