Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Skanska

Projektingenjör Skanska Direkt - Skåne

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. 

Vill du arbeta i ett bolag som är världsledande inom grönt byggande och säkerhet? Vi skapar hem och arbetsplatser som får människor och företag att växa. Vi hjälper våra kunder att nå sina visioner. Skanska erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet och medarbetarna. 

Du skapar goda förutsättningar för ett lyckat projekt 

Som projektingenjör har du ett administrativt såväl som kundfokuserat arbete. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du har ett nära samarbete med Produktionschef och Projektchef och arbetar med frågor som: miljö, inköp, projektering, ekonomistyrning, kalkylering och projektplanering. 

Som projektingenjör bygger du nätverk och skapar goda relationer både inom och utanför organisationen för att bidra till nya affärer och svarar självständigt för inköp och ekonomisk uppföljning. 

Vem är du?

Du är utbildad högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. Du har erfarenhet från branschen samt några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. 

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor.

Du kan utgå ifrån Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad eller Kristianstad och kommer att ansvara för projekt runtom i Skåne.

Eftersom tjänsten innebär resor är B-körkort ett krav.

Ansök senast 11:e augusti

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Kristian Johansson på 010-448 27 11.


Välkommen till Skanska!

Additional Information

 • Location: Kristianstad, Skåne, Sweden
 • Additional Locations: Helsingborg, Skåne, Sweden; Ystad, Skåne, Sweden; Lund, Skåne, Sweden; Malmö, Skåne, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektingenjör Skanska Direkt - Skåne

Annonser

; ;