Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Projektingenjör planering Stora Projekt - Stockholm

Stora Projekt genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa region Stockholms trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. 

Projekten är i regel stora med ordervärden mellan en till tre md kronor och betydelsefulla för att utveckla vårt framtida samhälle.

Är du projektmänniska och brinner särskilt för planering? 

Som projektingenjör med fokus på planering hos oss har du en central roll i projektteamet. Du deltar själv i projektets samtliga faser med avsikt att få en så effektiv planering som möjligt. Du kommer att ha ett nära samarbete med produktionschef och arbetsledare, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet och lönsamhet.

Du bygger nätverk och skapar goda relationer inom och utanför organisationen för att bidra till nya affärer och svarar självständigt för uppgifter inom planering, uppföljning och logistik.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat att: 

• Upprätta tidplaner för projektets alla faser; projektering, inköp, produktionsförberedelser, produktion och överlämnande. 
• Analysera ändringar i tidplan, utvärdera konsekvenser och föreslå åtgärder.

En lagspelare med öga för detaljer

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med inköp, planering eller ekonomi och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram såsom Asta Power Project eller Primavera P6.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, analytisk och driven. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. Vidare har du en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt. Du är öppen för att ta in andras kunskap och trivs att leda och påverka. Du är engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du behärskar svenska i tal och skrift 

Ansök idag 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev som du registrerar via länken. 
Sista ansökningsdag är 14 juli, men sök redan nu för vi kommer löpande göra urval och kontakta kandidater för en första telefonintervju. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Max Juhlin, 010-448 10 82 eller Dominique Bjöör, HR partner 010-449 04 33. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektingenjör planering Stora Projekt - Stockholm

Annonser

; ;