Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Skanska

Projekteringsledare Hus - Stockholm

Skanskas husverksamhet i Stockholm består av tre regioner, där en har fokus på bostäder och de två andra har fokus på kommersiella fastigheter. Våra två kommersiella regioner har ett nära samarbete och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, bussdepåer, kontor och laboratorier med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Våra husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Effektiv projekteringsledning handlar om att leda, styra och samordna samtliga aktörers arbete under projekteringen. Projekteringsledaren är en nyckelkompetens i Skanska Sveriges strävan att uppnå mer effektiva och kvalitetssäkrade projekt.

 

Till en våra kommersiella regioner söker vi seniora Projekteringsledare som kommer att fokusera på samordning och projektering av bland annat sjukhus, skolor, kontor och bussdepåer. Majoriteten av våra projekt är i storleksklassen 500 Mkr-1.5 Mdr kr.

 

Som projekteringsledare tillhör du en region, men är också en viktig del av ett projekteringsnätverk för erfarenhetsspridning i Skanska Sverige.

 

Med dig vid rodret vill vi bli mer effektiva

 

Ditt huvudsakliga ansvar är att leda och samordna projekteringen, genom att skapa ramar för projekten gällande arbetssätt, tidplaner, kvalitetsnivå och projektmål. Alltså att vi tillsammans uppnår de mest optimala lösningarna och omsätter våra kunders behov till konkreta lösningar.

 

Som erfaren projekteringsledare är du både mentor till övriga projekteringsledare och ett stöd för andra projekt. I större projekt är de erfarna projekteringsledarna teamledare för en grupp med bland annat projekteringsledare, installationsledare, BIM-koordinator med flera.

 

I rollen har du många kontaktytor både inom Skanska, exempelvis våra projektchefer och produktionschefer, men också med externa beställare och finansiärer.

 

Du är en erfaren projekteringsledare med erfarenhet från projektgenomförande

 

För att lyckas i rollen som projekteringsledare hos oss är det viktigt att du har lätt för att få med dig andra och är engagerande och motiverande som person. Du är en god och tydlig kommunikatör som har förmågan att bygga relationer både internt och externt.

 

Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet i byggbranschen och vi önskar att du har några års erfarenhet av projektering eller installationsledning. Du har ett brett och djupt yrkeskunnande inom projektering och minst 8 års erfarenhet i branschen.

 

Vi är nyfikna på dig!

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 15 januari. Har du några frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Jenny Anghem, Projekteringschef, 010–448 01 40 eller Erica Callans, rekryteringsspecialist, 010–449 24 59.

 

Välkommen till Skanska!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projekteringsledare Hus - Stockholm

; ;