Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
Skanska

Projektchef Väg och Anläggning - Östersund

På Väg och Anläggning driver vi olika mark-, energi,- och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Just nu har vi flera spännande projekt på gång i Östersund med omnejd och vi ser en starkt ökande marknad under åren som kommer. 


Som projektchef är du både ledare och affärsman


Som projektchef har du ett övergripande ansvar för affären i projekten, från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppnådda mål nås och att våra kunders förväntningar uppfylls. Du ansvarar även för att våra medarbetare får förutsättningar att prestera på ett hälsosamt och hållbart sätt och har roligt på jobbet! Du arbetar fram ramar för projektet vilket innebär att:

 • Du ansvarar för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutkostnadsprognos upprättas enligt Skanskas arbetssätt.
 • Sätta mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du i ditt arbete grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.
 • Se till att Skanskas mål när det gäller arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i projektet, dvs att jobba säkert eller inte alls!
 • Utveckla relationer med våra kunder och därmed identifiera kommande projekt på marknaden.
 • Ansvara och vara ledare för ett antal medarbetare i projektet.
 • Agera för att Skanskas mål och värderingar nås ut och omsätts i praktiken i din verksamhet, att vara framgångsrik är en färdighet, det är inte tur!

Du engagerar och motiverar dina kollegor


Vi tror att det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv som projektchef då du har ansvar för många olika områden. Du har många medarbetare som har dig som närmaste chef. Som ledare har du lätt för att skapa engagemang och motivera medarbetare för att nå projektets mål. Du är tydlig och ärlig i din kommunikation och är lyhörd för andras åsikter. Det tror vi också är viktigt för att skapa goda relationer såväl med våra kunder som för att ta vara på kontakter och nätverk internt.

Du är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst och vi ser gärna att du har erfarenhet inom våra specialområden väg och anläggning med tyngdpunkt på betong som skulle komplettera vår verksamhet på ett bra sätt.


Vill du bli en av Skanska? Ansök senast den 7 januari!

Välkommen med ditt CV och personligt brev genom att använda länken nedan. 

För vidare information om tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Johan Kjellsson, 010-44 88 465 

Välkommen till Skanska!

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning - Östersund

; ;