Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Skanska

Projektchef Väg och Anläggning - Halland

På Väg och Anläggning driver vi olika mark-, energi,- och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Just nu har vi flera spännande projekt på gång i Halland med omnejd och vi ser en starkt växande marknad framåt. Vi har påbörjat en spännande och utmanande resa och kanske är det just du som ska följa med oss och göra skillnad i framtiden? 

Vi söker dig som är en fena på affärer och teamarbete 
Vi vågar säga att det inte är utan anledning som Skanska är den största leverantören mot den offentliga sektorn. Som förebild inom kundfokus, miljö och säkerhet ser vi fram emot att verkställa de många projekt som våra kunder gett oss förtroendet att genomföra. 
Som projektchef arbetar du mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende. Du har ett övergripande ansvar för projektet, från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av genomfört projekt till kund. Tack vare dig styrs projektet så att uppnådda mål nås med hjälp av din kompetenta projektorganisation. Arbetet omfattar allt från , budgetarbete, inköp, resurs- och verksamhetsplanering, resultatuppföljning, personalhantering till förhandlingar. 
Du kommer att ingå i distriktets ledningsgrupp och därmed få en aktiv roll i hur distriktet ska drivas och utvecklas framåt. Utöver detta kommer du som ledare att vara en förebild för din organisation och agera för att Skanskas mål och värderingar omsätts i praktiken. 

Du skapar affärer och motiverar dina kollegor 

Vi söker dig som har fallenhet att motivera andra till att nå uppsatta mål. Då ditt arbete kommer att vara av mycket varierande art är det viktigt att du har god helheltssyn och förmåga att lyfta blicken. Det är viktigt att du är duktig på att etablera relationer då vi siktar på ett långtgående samarbete med våra kunder. I kundrelationen finns även goda möjligheter att identifiera nya affärer och det är därför viktigt att du besitter förmåga att agera som entreprenör. 

Du är civilingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning eller erfarenhet. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst inom Väg och anläggning, alternativt som platschef/produktionschef och ser detta som ditt nästa steg. Vidare är det viktigt att du har kunskap inom entreprenadjuridik. 

Ansök idag, dock senast den 15 augusti! 

Registrera ditt CV och personliga brev genom att använda länken nedan. Vi rekryterar löpande, så avvakta inte med din ansökan. 

För vidare information om tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Fredrik Nilsson 010-449 13 29 . 

Välkommen med din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av ca 40 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning - Halland

; ;