Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Skanska

Projektchef Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

      

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

      

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

      

Till Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Stockholm söker vi nu

      

Projektchef som brinner för utveckling och ledarskap!

      

Din övergripande uppgift som projektchef är att optimera, driva och utveckla produktionen inom ditt geografiska område samt skapa delaktighet och engagemang i dina team.

      

Du kommer ansvara för att utveckla och leda verksamheten mot ökad effektivitet och lönsamhet där fokus är tillverkning. Du driver mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på att optimera och utveckla. Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp.

      

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

      

Andra uppgifter i rollen:

 • Säkerställa konkurrenskraftig tillverkning med fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet
 • Ansvara för dina egna anläggningars arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet
 • Följa och styra våra UE då del av vår verksamhet drivs med hjälp av dem.

Som projektchef inom Tillverkning ansvarar du för produktion av bergmaterial samt tillverkning av asfalt inom ditt område. Du rapporterar till distriktschefen för Tillverkning i region Asfalt och Bergmaterial Öst och deltar i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential. 

 

Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!

 

Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

 

Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära teamet, coacha och motivera varje individ att utvecklas. Du kan och vill bygga vinnande team.

 

Vi förutsätter att du har:

 • Erfarenhet från liknande ledande befattning inom industriell verksamhet och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
 • Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av verksamheten - med goda resultat
 • Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap
 • Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
 • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
 • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. 

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ansök senast 1 mars eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Mathias Asplund på 010-449 22 25.

 
Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

 • Location: Stockholm, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektchef Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm

Annonser

; ;