Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Projektchef region Special - Stockholm

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

Vi satsar på vår verksamhet gällande losshållning och behöver nu stötta upp organisationen med en affärs- och ledardriven projektchef med högt säkerhetstänk och som har goda kunskaper inom området losshållning.

Distrikt losshållning har projekt i en stor geografi med tyngdpunkt på Stockholmsregionen. Lämplig placeringsort är därför Stockholm. Vi är delaktiga i både i större samt mindre entreprenader och resor i tjänsten är vanligt förekommande. Våra främsta kunder är Skanska men vi bedriver även projekt på den externa marknaden.

Som projektchef är du både ledare och bidrar till goda affärer
Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du ansvarar för att de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls samt arbetar med marknadsfrågor för att säkerställa framtida projekt.

Du passar som projektchef hos oss om du är en resultatorienterad och positiv person som med ett tydligt ledarskap skapar förtroende hos din grupp och tar ansvar för att alla känner sig delaktiga. Vi vill även att du i din roll som ledare du kommunikativ och motiverande. Du är bra på att bygga vinnande team och uppmuntrar till samverkan.

Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som sätter mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion.

Losshållning är en verksamhet där säkerhet alltid ska stå högst på agendan. Vi söker därför en projektchef med högt säkerhetstänk både i de stora- samt små detaljerade frågorna.

Du bidrar med din kunskap och ditt nätverk inom losshållning!
För att klara av rollen så krävs att du har en relevant högskoleutbildning inom till exempel bergteknik samt gärna några års erfarenhet av att arbeta som projektchef. Alternativt har du skaffat dig kunskaper inom området genom erfarenhet från entreprenadsprängningar, anläggningsarbete eller schakt-/bergshantering.

Ta chansen att få vara med att forma Skanskas framtida verksamhet inom losshållning och sök idag!
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 28 augusti.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Alexandersson, Distriktschef, 010-4481683 eller Karin Scarlini, HR partner, 010-4482576.

Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektchef region Special - Stockholm

; ;