Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Projektchef Asfalt Entreprenad - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där vi fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.  

 

Till Asfalt Entreprenad i Stockholm söker vi nu

 

Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling

 

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för Skanskas utläggning av asfalt för Trafikverket samt för en nyinrättad enhet för mark-och anläggningsarbeten i Stockholm.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du kommer rapportera till distriktschefen för Asfalt Entreprenad i distrikt Stockholm inom Region Öst och ingår i distriktets ledningsgrupp, där du förväntas verka aktivt för att optimera distriktets potential.

 

Att driva lönsamma entreprenadprojekt är din grej! 

 

Du som kommer lyckas i rollen som projektchef hos oss har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.

 

Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb. I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten.

 

Du har också:

• Erfarenhet från liknande ledande befattning samt dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer

• Arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt – på ett effektivt sätt och med goda resultat

• Högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med fokus på produktion och ledarskap

• Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

• Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

• Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

 

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan. Det är meriterande om du tidigare har samarbetat med Trafikverket och kommuner.

 

Ansök senast 31 januari 2021 - eller varför inte redan i dag!

 

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Hugolf på 010-448 71 34.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Stockholm, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad - Stockholm

Annonser

; ;