Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Produktionschef/Platschef Schakt & Transport - Växjö

Trivs du i rollen som ledare? Vill du vara en del av ett företag som drivs av starka värderingar? Då kan jobbet som produktionschef inom Schakt & Transport vara utmaningen du letar efter. Välkommen med din ansökan!

 

Väg och Anläggning Region Special bedriver verksamhet i hela Sverige.

Schakt & Transport Syd, som är ett distrikt inom Region Special, är ett av landets största entreprenadmaskinsföretag som har maskiner i hela södra Sverige.

 

Arbetsuppgifter

 

Att arbeta som produktionschef är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer och planera och leda den dagliga driften av maskinverksamheten. Du ansvarar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet samt arbetsmiljöfrågor.

 

Vem är du? 

 

Du som söker till den här rollen bör ha avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot bygg och anläggning alternativt maskin/fordon. Som produktionschef är det viktigt att du har förmåga att se och stötta dina medarbetare och att du känner dig trygg i ditt ledarskap. Du sporras av att jobba mot högt uppsatta mål och i din yrkesroll är du relationsskapande och strukturerad.

 

Förutom dessa krav lägger vi även stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är både kommunikativ och driven och du bör ha ett stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete som arbetsledare eller produktionschef och har en hög kunskapsnivå om väg- och anläggningsarbete i stort och maskiner i synnerhet.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-06-14.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta Johan Dahlberg på telefonnummer: 0104488307.

 

Varmt välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Växjö, Kronoberg, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Liknande jobb Produktionschef/Platschef Schakt & Transport - Växjö

Annonser

; ;