Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av produktionsplanering, arbete på byggarbetsplats och att leda personal i daglig produktion? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om verksamheten

I region Väg och Anläggning Stockholm skapar vi tillsammans med våra beställare och kunder varaktiga och hållbara projekt som påverkar människor och samhälle för en lång tid framöver.

 

Exempel på spännande projekt vi arbetar med i regionen är den historiska knutpunkten Slussen och Järfälla kommuns gigantiska exploateringsprojekt Barkarbystaden. Distriktet jobbar huvudsakligen åt intern kund (Skanska Hus) oftast med intern slutkund.

 

Om befattningen

Tjänsten innebär att du har en förståelse för byggprocessens alla delar. Du har en nyckelroll i våra projekt med ett övergripande ansvar att leda, styra och planera produktionen i våra uppdrag. Du medverkar från projektstart till besiktning och ansvarar med hjälp av ditt team för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet samt arbetsmiljö.

 

Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen och ser till att allas kompetens tas tillvara samt att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du är en viktig förebild både internt och externt och säkerställer en hög säkerhet i projekten.

 

I jobbet ingår till exempel att:

• leda produktionsmöten

• samordna och koordinera arbetet

• arbeta med avstämning och prognos

• upprätta och uppdatera projektplan

• tillämpa och bidra till förbättring av gemensamma arbetssätt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Du är en ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation.

 

Som person är du engagerad, målinriktad och känner dig trygg i att driva produktionen framåt. För dig är det naturligt att skapa ett sunt och inkluderande arbetsklimat med ett positivt ledarskap. Du är lugn och har förmågan att hantera många uppgifter samtidigt.

 

Det är meriterande om du har byggteknisk utbildning och erfarenhet av att leda mark-och anläggningsprojekt.

 

Ansökan

Ansök genom att skicka in ditt CV via länken senast 30 november. Urval sker löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor angående tjänsten kontakta distrikschef Patric Johnsson på 010-448 84 24 eller projektchef Anna Göransdotter 010-448 78 57.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Stockholm

Annonser

; ;