Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Produktionschef Stenkonservator, Stockholm

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare. 

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på uppdrag och mindre projekt. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi jobbar med om- och tillbyggnader av bostäder, kontor och andra kommersiella fastigheter. Vår Stockholmsbaserade specialenhet Stenkonservatorn arbetar med stenkonservering och bildhuggeri, bevarar och renoverar byggnader och föremål i sten. Stenkonservatorn utför också skadeinventering, åtgärdsprogram, vårdplaner, kontroll och besiktningar

Vill du driva produktionen i mindre och mellanstora projekt? 

Vår arbetsplats präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi vill gärna ha med dig som Produktionschef till vårt team på Stenkonservatorn. 

Då vi på Skanska Direkt ofta har och siktar på ett långtgående samarbete med våra kunder, är en lyhördhet och förståelse för kundernas behov otroligt viktigt. Vi vill att våra kunder ska välja att anlita oss till nästa projekt för att de är nöjda med hela projektet, från utförande till kommunikationen under projektets gång.

Du är vår nyckelperson i produktionen 

Som Produktionschef är du huvudansvarig för produktionen i ett, eller flera mindre, projekt. Du leder teamet på arbetsplatsen och ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och säkerställer en säker produktion på våra arbetsplatser.

Du ansvarar för produktionsplaneringen och har även ett övergripande ansvar för ekonomistyrningen i produktionen. 

Du ingår i en projektchefsenhet, och tillsammans med resterande del av vårt Stockholms distrikt blir vi en grupp om ca 80 personer som jobbar mot samma mål. Du samarbetar även med Skanskas större entreprenader

Du gillar samordning och har koll på ekonomi 

Vi söker dig som har god kunskap om stenhuggeri och stenkonservering. Idag är du en arbetsledare som vill ta nästa steg, alternativ redan jobbar som Produktionschef/ Platschef men söker utveckling och fantastiska kollegor. 
Du är ekonomiskt lagd, kan utföra och driva kalkyler för anbud samt har intresse för prognosarbete och projektekonomi.

 

Här kan du läsa lite mer om vår verksamhet:

 

https://www.skanska.se/vart-erbjudande/produkter-och-tjanster/stenkonservering/

 

Ansök helst redan nu, men senast 18:e augusti!

Sista ansökningsdag är 2019-08-18 men vi genomför löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig distriktschef Rolf Sundström, 010 – 448 07 05.


Välkommen till Skanska! 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Produktionschef Stenkonservator, Stockholm

Annonser

; ;