Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Inköpare Hus Syd - Malmö

Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat sjukhusområde med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet.

 

Region Skånes projekt Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

 

Projektet är i full gång och nu söker vi en inköpare som vill vara med och arbeta i ett av branschens mest utmanande och spännande projekt som berör såväl familj och anhöriga som kollegor och ytterligare nästan 350,000 Malmöbor.

 

Vill du bli projektets spetskompetens inom inköp?

 

Som inköpare ansvarar du för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp och du är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

 

Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsavtal, upphandling samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

 

Dina erfarenheter och kompetenser

 

Drivs du av affärer och stora kontaktytor? Då är detta rollen för dig! Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och inköpsfrågor, både avseende operativt och strategiskt arbete. Du har en mycket god erfarenhet av att hantera stora och komplexa inköp och du brinner för att göra affärer och har en god förhandlingsvana. Din branscherfarenhet är av mindre vikt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Du innehar en förmåga till nytänkande och du är kreativ och initiativrik med fokus på resultat. Du är en skicklig förhandlare och din affärsmässighet är alltid på topp. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann.

 

Vi är nyfikna på dig!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 18 augusti 2019. Har du några frågor om tjänsten kan du kontakta Stefan Gren 010-449 81 29.

 

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Inköpare Hus Syd - Malmö

Annonser

; ;