Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Hållbarhetsspecialist Hållbar affärsutveckling - Malmö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle Vi har bestämt oss för att vara den ledande, hållbara samhällsutvecklaren. Vårt arbete utgår från att vi ska vara klimatneutrala 2045, en vision om nära noll miljöpåverkan och att ta nya initiativ inom social hållbarhet. Tillsammans med kunder, leverantörer och samarbetspartners leder vi utvecklingen för en bättre och mer hållbar framtid.

Hållbar affärsutvecklings uppdrag är att tillsammans med linjen driva ett affärsfokuserat hållbarhetsarbete. Vi är ca 45 specialister inom olika hållbarhetsområden som bidrar till infrastruktur och byggnader som värnar om människors hälsa och välmående, miljö och samhällets utveckling.


Vi har många spännande projekt som behöver vår hållbarhetskompetens därför utökar vi vårt team Hållbara projekt och söker därför en

Hållbarhetspecialist Certifiering & Miljösamordning - Malmö

Brinner du för att driva hållbarhetsarbetet i Skanskas projekt? I rollen som Hållbarhetsspecialist samordnar du hållbarhetskraven som ställs på projektet och driver miljöarbetet för att säkerställa att krav, mål och ambitioner uppnås. Du är med i tidigt skede och stöttar och ger råd till inblandade inom ditt uppdrag. Du arbetar nära verksamheten och driver och processleder arbetet. Du initiera hållbara lösningar, implementerar rätt arbetssätt och säkerställer rätt kompetens hos alla i projektet inklusive underentreprenörer och leverantörer.

Placeringsort är Malmö där merparten av de projekt du arbetar med är lokaliserade men även uppdrag i andra delar av Sverige kan förekomma vilket medför att visst behov av resor kan finnas.

Tack vare dig bygger vi miljöcertifierade byggnader i hållbara projekt

Du inspirerar, konkretiserar och arbetar strukturerat. För att trivas i rollen som Hållbarhetsspecialist har du några års erfarenhet av att arbeta inom miljösamordning och har drivit ett antal certifieringsprojekt tidigare eller har annan relevant erfarenhet.

Vidare värdesätter vi din kommunikativa, strukturella och analytiska förmåga. Du trivs med att vara den sammanhållande länken i projekt och lyckas nå fram till andra. Du ser och kan kommunicera med projekten om affärsnyttan med hållbarhetsarbetet.

Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.

Vi vill att du har djup kunskap inom minst ett certifieringssystem, företrädesvis Breeam eller Miljöbyggnad.

Vill du vara med och driva vårt hållbarhetsarbete?

Vi är nyfikna på att höra mer om dig! Sök redan idag, eller senast 1 mars 2020. Har du några frågor om tjänsten vänligen kontakta Andrea Pap de Pestény, 010-448 43 16. För frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Kristina Groth HR Partner tel. 010-449 04 34.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Hållbarhetsspecialist Hållbar affärsutveckling - Malmö

Annonser

; ;