Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Gruppchef Hållbar affärsutveckling - Stockholm

På Skanska utvecklar och bygger vi ett bättre samhälle, och drivs av våra värderingar. Hållbar affärsutveckling är enheten som ska möjliggöra affärer med långsiktiga värden för människa och planet. Hållbara projekt är ett team med engagerade medarbetare som stöttar och driver hållbarhetsfrågorna i våra projekt från tidig projektering till färdig byggnad.

Vi söker nu en gruppchef för Stockholm/Norr.

Stötta projekten med att se de hållbara möjligheterna – och att leverera på dem!

Som gruppchef för Hållbara projekt är du delvis operativ i projekt. Du har även personalansvar för en grupp om ca sju personer. Du ansvarar för att leda och utveckla medarbetarna i gruppen, utveckla gruppens affärer och erbjudande samt resurssätta och prioritera uppdrag. I rollen ingår även ansvar för budget, prognosarbete samt måluppföljning.

Du har ett tätt samarbete både med specialister inom gruppen, men också med andra medarbetare och enheter inom Skanska. Du ingår i ledningsgruppen för enheten Hållbar affärsutveckling där du förväntas bidra till enhetens strategiska utveckling.

Tjänsten är placerad i Stockholm. Resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Du gillar att inspirera, konkretisera och arbeta strukturerat!

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskole- eller universitetsexamen. Du har jobbat mer än 5 år med miljöarbete inom bygg/- fastighetsbranschen. Tjänsten kräver god kunskap om miljöcertifiering av byggnader, t ex LEED och BREEAM. Erfarenhet från arbete som konsult är positivt och vi ser gärna att du har några års erfarenhet som projektledare.

Som person har du ett engagemang i frågor om miljö, grönt och hållbarhet. Du är intresserad av att leda medarbetare samt drivs av att tillgodose organisationens behov och affärsnytta. Då du har många kontaktytor i tjänsten är det viktigt att du är kommunikativ och mån om att skapa nätverk, både inom och utanför Skanska.

Vi vill lära känna dig! Sök senast 2 mars

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hållbarhetschef Johan Gerklev, 010-448 82 15.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och ett personligt brev, som vi önskar innan den 2 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Gruppchef Hållbar affärsutveckling - Stockholm

Annonser

; ;