Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Flödeschefer etablering, bod/kran och hiss Skanska Rental - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet Skanska Rental hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Skanska Rental verkar inom hela Sverige.


Just nu söker vi Flödeschefer till Skanska Rental distrikt Stockholm.

Skanska Rental befinner sig i en spännande utvecklingsresa där vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer och skapa nya affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder i syfte att bygga ett hållbart samhälle. För det behöver vi en effektiv och optimerad logistik i ständig utveckling som kvalitetssäkrar hela flödet från anskaffning till leverans hos kund.

 

Brinner du för att få människor att växa, är nyfiken och intresserad av digitala lösningar och verktyg samt skulle trivas i en roll där du jobbar och styr avdelningen mot ständig förändring och utveckling?

Drivs du av att ta fram moderna och smarta arbetssätt och processer för att kunna öka proaktiviteten samt sänka kostnaderna? Då kan det vara dig vi letar efter!

Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens.

 

Arbetsuppgifter

Som flödeschef kommer du att arbeta i en expansiv miljö med engagerade och erfarna medarbetare. I rollen ligger ansvar för att operativt, genom ett verksamhetsnära ledarskap, leda och utveckla medarbetarna.

 

Du ska förutom ett aktivt ledarskap även ansvara för att verksamheten är kostnadseffektiv och når uppsatta mål för kvalitet och leveransförmåga. Flödeschef har tillsammans med medarbetarna i sin organisation bl.a. ansvar för etableringstjänster av bodar och lagerplacering av våra bodar, vagnar, containers och material, säkerställa en effektiv och produktiv bodhall samt en hög kvalité i vår leverans till kund. En viktig del av uppdraget kommer bestå av att ta fram och ha modet att i dialog med medarbetarna implementera effektiva processer och arbetssätt för optimerat lager, materialförflyttningar, kontrollfunktioner, nyckeltal och information. Alltid med arbetsmiljö och säkerhet i fokus.

 

I uppdraget ligger även att arbeta proaktivt för att förebygga och reaktivt med att utreda observationer, tillbud och incidenter inom ansvarsområdet. I vår verksamhet arbetar vi ofta tvärfunktionellt, vilket innebär ständigt samarbete med andra avdelningar och funktioner.

 

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

 

Vi söker dig som är på jakt efter nästa roliga utmaning!

Du är en engagerad person med förmågan att jobba både operativt och med en tydlig vilja och ambition leda och fördela arbetet så att alla inom teamet vet vad de skall göra. Alltid med kunden i fokus. Du har tidigare erfarenhet av att utveckla kunderbjudanden.

 

Du har en akademisk utbildning alternativt utbildning med snickeriinriktning och/eller minst 5 års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. El och VVS-utbildning är meriterande likväl erfarenhet av bygginstallation Att du ser möjligheterna, är positiv och kommunikativ samt tycker om att arbeta och leda människor är förutsättningar för tjänsten.

 

Som yrkesperson är du såväl relationsskapande som strukturerad. I rollen som flödeschef blir du närmaste chef för 5-10 personer vilket innebär att det är viktigt att du är duktig på att hantera olika typer av människor.

 

Du har minst 5 års erfarenhet av en chefsbefattning med personalansvar.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2022-10-02.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta produktionschef Anna Thorgren på telefonnummer 076-6072520.

 

Varmt välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Flödeschefer etablering, bod/kran och hiss Skanska Rental - Stockholm

Annonser

; ;