Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Distriktschef Skanska Väg och Anläggning - Borås, Alingsås

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045 och i våra egenutvecklade projekt redan 2030. Vi drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vår ambition är att vara en förebild som samhällsutvecklare och därför behöver vi aktivt bidra till ett hållbart samhälle.

 

Skanska väg och anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region väg och anläggning Väst består idag av fyra distrikt och vi är ca 300 medarbetare. I samband med att vi delar ett av våra distrikt till två enheter söker vi nu en distriktschef till vår verksamhet i Södra Älvsborg. I denna del av verksamheten utför vi uppdrag för olika typer av kunder, såväl inom offentlig som privat sektor. Vårt nya distrikt består i dagsläget av ca 50 medarbetare och omsätter ca 200 Mkr per år. Det finns en långsiktig strategi att växa i takt med marknaden och vi har fasta kontor i Borås och Alingsås.

 

Skapa affärer och bygga team!

I rollen som distriktschef leder och utvecklar du verksamhet och medarbetare mot tydliga målsättningar tillsammans med din ledningsgrupp. Affärsplanen, våra värderingar, vår ledarfilosofi och Skanskas samhällsengagemang är viktiga förutsättningar för dig och dina medarbetare. En stor del av arbetet är distriktets försäljnings- och anbudsarbete liksom att skapa olika affärsupplägg och rätt förutsättningar för att bedriva våra projekt. Du och dina medarbetare arbetar nära våra kunder och samarbetspartners. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Som del av regionens ledningsgrupp är du dessutom en nyckelspelare i regionens strategiska utveckling. Huvudsaklig placering är Borås eller Alingsås.

 

Du leder med hjärta och mod!

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsexamen, och minst fem års erfarenhet av ledande roll inom byggproduktion. Vi lägger stor vikt vid att du har

 

• ett nära ledarskap med god förmåga att skapa väl fungerande team och brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare

• har dokumenterad affärsvana och tydligt lönsamhetsdriv

• stort engagemang i hållbarhetsfrågor

• högt kundfokus och naturlig fallenhet för att bygga långsiktiga relationer

 

Som ledare är du

• mogen med hög integritet

• handlingskraftig med en god strategisk förmåga

• trygg, stabil och prestigelös

• värderingsstyrd med god etisk kompass

 

Ansök redan idag

Skicka in din ansökan så snart som möjligt eller senast 17 april via länken nedan. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta regionchef Fredrik Olsson på telefon 010-448 43 02 eller via e-post; fredrik.f.olsson@skanska.se. För frågor om processen kontakta Anneli Gabrielsson, rekryterare: 010-448 19 63.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som de genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Distriktschef Skanska Väg och Anläggning - Borås, Alingsås

Annonser

; ;