Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Distriktschef Skanska, Hus Väst - Borås

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Tillsammans med våra partners och den samlade expertisen hos våra medarbetare skapar vi innovativa och hållbara lösningar för kommande generationer.

 

Region Hus Väst präglas av en välkomnande kultur och ett fokus på ständig utveckling. Vår målsättning är att leda en verksamhet med fokus på lönsamhet, gemensamma arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att nyckeln är att vi tillsammans arbetar för att skapa en teamorienterad kultur utifrån våra värderingar.

 

Regionen består av fem distrikt och sträcker sig från Värmland i norr till Halland i söder och vi skapar bostäder och arbetsplatser för både människor och företag att växa och trivas i. Vi bygger nytt och bygger om - alltid med kvalitet, hållbarhet och nöjda kunder i fokus.

 

Då vår nuvarande distriktschef går vidare till nya utmaningar inom Skanska söker vi nu till distrikt Södra Älvsborg en

 

Distriktschef med fokus på hållbarhet, ledarskap och kund

 

Som distriktschef är du ansvarig för att leda din verksamhet utifrån distriktets mål och strategier på ett effektivt sätt och i samklang med våra värderingar och arbetssätt. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa ett kund- och marknadsarbete i framkant för att nå lönsamhet och nettonoll utsläpp till 2045.

 

En stor del av ditt arbete fokuseras på försäljnings- och anbudsarbete och att skapa affärsupplägg och förutsättningar för att bedriva hållbara och lönsamma projekt. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt ansvar ingår att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Du och ditt team arbetar nära våra kunder och samarbetspartners inom och utanför Skanska.

 

Tillsammans med din ledningsgrupp leder du distriktet och utvecklingen av affären. Du ingår i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med regionledningen driver regionens utveckling framåt.

 

Du rapporterar till regionchefen i Hus Väst och placering för tjänsten är Borås. Det distrikt du leder består av drygt 60 medarbetare och sträcker sig från kommunerna Alingsås och Vårgårda i norr till Mark i söder och Tranemo och Svenljunga i öster och där Borås och Alingsås är nav. Resor ingår i tjänsten och körkort är ett krav i denna rekrytering.

 

Du lever våra värderingar!

Vi söker dig med flerårig ledarerfarenhet och gärna bakgrund som civil- eller högskoleingenjör. Du arbetar i byggentreprenad, på fastighetssidan eller annan projektverksamhet i branschen och har ett starkt engagemang i hållbarhetsfrågor och ser möjligheter för lönsamma projekt i nära samverkan med kund. Ett plus i kanten är om du har ett väl utvecklat nätverk i geografin.

 

Som ledare har du ett genuint intresse för dina medarbetare och förmåga att entusiasmera och inkludera genom ansvar och tillit. Du ligger nära och ser potentialen hos dina medarbetare och skapar förutsättningar för dem att växa och utvecklas. Du ser mångfald och inkludering som möjliggörare för framgång och konkurrenskraft.

 

Du har också:

  • En stor portion nyfikenhet och ett lärande sinne
  • En väl utvecklad kommunikativ förmåga och är en god lyssnare
  • Förmåga att se helhet, hantera komplexitet och fatta beslut
  • Personlig trygghet, stabilitet och integritet

Varmt välkommen med din ansökan senast den 11 augusti!

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Olle Strandsäter på telefonnummer 010–448 65 30. Har du frågor om processen kontaktar du rekryteringsspecialist Malin Sandberg på telefonnummer 010–448 06 36.

 

Då det snart är semestertider vill vi flagga för att vi kommer göra urval och påbörja intervjuer i början av augusti. Du kommer först då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen.

 

Glad sommar!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som de genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

 

Ansök nu

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Distriktschef Skanska, Hus Väst - Borås

Annonser

; ;