Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

BoKlok söker en Produktionschef till Norra Mälardalen

Om tjänsten

I din roll som Produktionschef ansvarar du för att driva arbetet med våra husmontage och huskompletteringar. Ifrån färdig grund fram till slutbesiktning och 6-månaders syn. Du ska planera, leda, styra och följa upp produktionen. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god kvalitet och ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, inköpsarbete, fakturahantering och avtalsskrivningar.

 

Du kommer att arbeta tätt ihop med ett entreprenadteam och ett projektteam tillsammans med BoKlok kollegor där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från bygglov till genomförandet. Du kommer att ha nära samarbete med bland andra byggledare, projektchef, markentreprenör, kundansvarig säljare samt efterservice.

 

Du kommer att ansvara för 1–2 byggarbetsplatser beroende på storlek, komplexitet och geografi. Geografin som vi söker till är Norra Mälardalen projekten som vi har i pipeline ligger i Västerås, Enköping och Sala.

 

 

Vem är du?

Du är en person som kan hantera många ärenden i högt tempo och få saker och ting avslutade. Du är mål- och resultatdriven och har stort säkerhetsfokus. Det är viktigt att BoKloks värderingar tilltalar dig och det är för dig självklart att följa vår uppförandekod.

 

Du har minst 3 års erfarenhet från byggledning eller produktionsledning på byggarbetsplatser. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet och med ett stort säkerhetsfokus. Du har ett genuint intresse för säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöarbete, kvalitet, entreprenadjuridik, ekonomi och produktionsplanering.

 

Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker.

 

Du kommer att tillhöra BoKloks entreprenadverksamhet, som är en central grupp med spridning över hela Sverige. Vi består i dagsläget av 13 produktionschefer och 2 arbetsledare. Du kommer främst vara placerad ute på projekt men det finns BoKlok kollegor på vårt kontor i Enköping som du kommer att jobba i projektteam med. Du rapportera till Gruppchef Byggansvarig som sitter i Göteborg.

 

Som person har du erfarenhet av att leda produktion i byggprojekt. För att bli framgångsrik i rollen så tror vi att du har eftergymnasial byggteknisk utbildning eller innehar likvärdig utbildning/erfarenhet. Erfarenhet av BAS-U arbete samt kunskaper i att upprätta och stämma av produktionstidplaner är ett krav. Kunskaper inom ekonomistyrning, prognosarbete och BIM360 är meriterande.

 

 

Ansökan

Låter detta intressant? Tveka inte att lämna en ansökan eller tipsa någon i ditt nätverk som du tror kan passa för rollen! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Byggansvarig Andreas Johansson 010-448 61 38. Urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb BoKlok söker en Produktionschef till Norra Mälardalen

Annonser

; ;