Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Blockchef markarbete Väg och Anläggning Trängslet, Älvdalen

Gillar du stora och utmanande projekt?

Vill du vara med och planera, leda och styra arbetet i ett av Skanskas mest intressanta infrastrukturprojekt, som präglas av trivsel och samarbete?

Har du dessutom erfarenhet av väg-, mark- och anläggningsprojekt där du hanterat schakter, losshållning och styrning av underentreprenörer så är det stor chans att just du är den nya medarbetaren vi söker.

 

Projektet är en utförandeentreprenad där Skanska Väg och Anläggnings uppdrag är att renovera stora delar av den befintliga dammkonstruktionen åt vår kund Fortum. Nya omloppskanaler, breddning av spillkanal och förstärkning av bef dammkonstruktion omfattande över 200 000 m3 bergmaterial.

Projektet är just nu i uppstartsskedet och kommer pågå till 2024.

 

Tjänsten innebär 4-dagarsveckor (mån-tor) med övernattning på plats. Traktamente, resorersättning och ”BoBorta-tillägg” enligt gällande regler.

 

Anställningsort kan variera, då vi är flertalet distrikt inom Skanska som samarbetar i projektet.

 

Brinner du för produktion och ledarskap?

 

Som Blockchef Mark i projektet bli du ansvarig för masshantering, losshållning och förstärkning av bef dammkropp.

Du ingår i vårt lag som driver projektet och tillsammans med ansvarig Produktionschef planerar, leder och styr du den dagliga driften av entreprenadmaskiner, yrkesarbetare och underentreprenörer. I ditt lag kommer även ett antal Arbetsledare ingå.

 

Du blir även delaktig i att projektet styrs så att uppsatta ekonomiska och produktionstekniska mål nås och säkerställer också att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten.

Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll.

Om du dessutom har byggteknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av produktionsledning inom mark och anläggning så är du den vi söker!

 

Du är relationsorienterad och engagerad

 

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för produktion inom väg- och anläggning.

Som person ser du möjligheter där andra ser problem, du är värderingsstyrd och driver verksamheten på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

 

Du trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet.

I ditt arbete är du en viktig förebild och representant för Skanska, både internt som externt, varför det är viktigt att du delar våra värderingar

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

 

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Vill du trivas och ha roligt på jobbet, ansök redan idag

 

eller senast den 31 mars 2020 genom att registrera din ansökan via länken ”Sök jobb”. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

 

Thomas Adolfsson, Projektchef Trängslet 010-449 21 19.

Marcus Johansson, Distriktschef Värmland 010-449 26 02.

Petter Hedin, Distriktschef Bergslagen: 010-448 76 31.

 

 

Additional Information

  • Location: Dalarna, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Blockchef markarbete Väg och Anläggning Trängslet, Älvdalen

Annonser

; ;