Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Arkitekt Skanska Teknik Hus - Stockholm

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att engagerade medarbetare leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Skanska Teknik är en strategisk enhet som bidrar till Skanskas affär med specialistsupport och projektering i olika uppdrag. Hos oss får du arbeta i varierande projekt i nära samarbete med produktionen, i allt från tidiga skeden till genomförande och teknisk förvaltning. Ett av områdena är arkitektur och där behöver vi nu komplettera med nya kollegor.

 

Vi är ca 30 byggnadsingenjörer och arkitekter totalt varav 10 är lokaliserade till Stockholm. Inom A arbetar vi mycket med gestaltning och projektering samt med tillgänglighet inom olika typer av projekt så som bostäder, kontor och skolor. Därutöver har vi konstruktörer, byggnadsingenjörer, byggnadsfysiker, energiexperter och geotekniker i olika delar av landet, som även de tillhör Skanska Teknik. Tillsammans jobbar vi i nära samarbete för att bidra med vår samlade kompetens på bästa möjliga sätt.

 

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i.

I rollen får du möjlighet att arbeta med olika typer av projekt och i olika skeden av projekten i ett tätt samarbete med Skanskas byggande såväl som projektutvecklande verksamheter. Förutom dina kollegor inom arkitektur kommer du även att få arbeta tillsammans med våra kollegor inom konstruktion, byggnadsfysik och energi för att tillsammans generera ett stort värde för våra uppdragsgivare. Hos oss finner du ett prestigelöst klimat och är du den vi söker ges du stora möjligheter till utveckling och till att specialisera dig inom något av våra arbetsområden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• CAD-modellering i Revit

• Projektering av program-, system- och bygghandlingar

• Upprättande av bygglovshandlingar

• Upprättande av beskrivningar

• Skissarbete

 

Vem är du?

Vi ser att du har ett stort intresse för arkitektur. Du är engagerad, lösningsorienterad, noggrann och har en ständig vilja att utvecklas.

Klimatet är ett viktigt fokus för Skanska Sverige så du har ett tydligt intresse för klimatfrågor.

 

Du har en fullgjord utbildning till Arkitekt med inriktning arkitektur/byggnadsutformning. Vi önskar att du har 3 – 5 års yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper i CAD-programmet Revit samt Office-paketet. Du både talar och skriver svenska obehindrat. Certifiering inom tillgänglighet är meriterande, dock inget krav. Vill du bli certifierad erbjuder vi dig den utbildningen.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober 2022. Vi utför dock löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! Du anmäler ditt intresse för tjänsten genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Åsa R. Sand på telefonnummer: 010-448 17 14 eller alt. via epost: asa.sand@skanska.se

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Arkitekt Skanska Teknik Hus - Stockholm

Annonser

; ;