Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Arbetsledare Väg och anläggning - Stockholm/Mälardalen

Genom åren har vi skapat allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer till förutsättningar för moderna hus och anläggningar så att människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar och stabiliserat kajer där fartyg kan lossa sin last, tunnlar och järnvägar så att nya stadsdelar kan växa fram. Vill du vara med på den fortsatta resan mot hållbara projekt och bygga för morgondagen?

 

 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga

Det händer mycket inom Väg och anläggning och vi har många spännande och komplexa projekt av varierande storlek på gång. Vi behöver därför stötta upp organisationen med fler erfarna arbetsledare inom flera delar av verksamhetsgrenen.

 

Som arbetsledare inom Väg och anläggning ansvarar du för att styra och leda den dagliga produktionen i projektet. Du har täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten.

 

I rollen som arbetsledare är det av stor vikt att du, förutom teknisk kunskap inom ditt område, även besitter goda ledaregenskaper. Som ledare i projektet är din främsta uppgift att få ihop ett framgångsrikt lag och motivera ditt team att nå gemensamma mål.

 

 

Vi vill lära känna dig!

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, delar våra värderingar, har sinne för goda affärer och lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta som arbetsledare i väg- och anläggningsprojekt. Har du dessutom erfarenhet från VA, betong, stål, grundläggning eller losshållning är vi säkra på att vi har utmaningen för just dig! Geografiskt söker vi dig som vill arbeta i Stockholm eller Mälardalen.

 

Kanske är du sugen på att bredda dina kunskaper inom ett nytt tekniskt område, trivs i stora komplexa projekt eller många mindre, eller vill komma till ett bolag med starka värderingar och stabil verksamhet. Vilken som är just din drivkraft tar vi reda på vid en intervju.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela landet och utvecklas mot nya roller. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är få andra bolag i Sverige som har ett så stort utbud av internutbildningar som vi. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling!

 

 

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-06-23. Urval sker löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor angående tjänsten kontakta HR Business Partner Sanna Gränsmark 010 – 448 09 40.

 

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Arbetsledare Väg och anläggning - Stockholm/Mälardalen

Annonser

; ;