Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Arbetsledare till Grundläggning -Stockholm

Vill du bli en del av Sveriges största byggföretag?

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Det händer mycket i regionen och vi har många spännande och komplexa projekt på gång. Är du sugen på att vara delaktig i grundläggningen av framtidens infrastruktur och byggnader så ta chansen och ansök till rollen som arbetsledare här!

 

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

För att trivas hos oss är det viktigt att du är intresserad av geoteknik och får energi av att lösa tekniska problem som uppstår under arbetets gång. Du ska helt enkelt tycka om att hantera det oförutsedda. Tycker du dessutom om att arbeta med stora maskiner så är detta stället för dig.

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Denna tjänst tillhör Distrikt Nord. Vi sitter organisatoriskt på Skanskas Stockholmskontor och har verksamhet över ett stort geografiskt område från Östergötland och norröver. Önskad placeringsort är Stockholm. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av att ha jobbat med grundläggning, men ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen i en liknande roll. Du kanske har arbetat som arbetsledare inom hussektorn men är sugen på att vidga dina vyer till en annan del av byggbranschen.

 

Vi ser gärna att du har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten.

 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.**

 

Ansök så snart du kan. Vi intervjuar löpande!**

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30:e November. Vi rekryterar löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Torstensson, Distriktschef Grundläggning Nord 010-448 01 31.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Arbetsledare till Grundläggning -Stockholm

Annonser

; ;