Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Skanska

Arbetsledare Skanska Direkt - Jönköping

Skanska Direkt arbetar framförallt med ombyggnad och tillbyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor och skolor. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och brukare.

 

Vi söker nu en arbetsledare som vill börja sin utveckling med Skanska i Jönköping

Vi söker dig som vill arbeta i byggproduktion och trivs i rollen som arbetsledare. För oss är det viktigt med ärlighet och samarbete, både internt och gentemot våra kunder. Vill du dessutom arbeta hos en entreprenör som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande vardag kan denna roll vara tillfället för dig.

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet på ditt projekt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Vi söker dig som tycker om att arbeta i produktionen, som vill skapa bra resultat och bra projekt för oss och våra kunder. Du behöver ha några års erfarenhet från byggbranschen och kunskap inom byggteknik. Som person är du tydlig, strukturerad och möjlighetsorienterad. Du behöver kunna leda vår personal och underentreprenörer mot våra gemensamma mål.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle.

 

På Skanska Direkt har vi en blandning av olika projekttyper, allt från mindre uppdrag till stora entreprenader. Som arbetsledare kan du arbeta i samarbete med en produktionschef eller mer självständigt. Du kommer ha kontakt med många människor och du kommer få ta eget ansvar. Du kommer också bli en del av Skanska och ha tillgång till stor samlad kompetens som stöd när så behövs.

 

Oavsett vilken roll du har hos oss har vi flera förmåner som anställd tex aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor och utvecklas mot nya roller.

 

Ansök senast 12 februari!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Johan Rasmussen på telefon 010- 448 28 11.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Arbetsledare Skanska Direkt - Jönköping

Annonser

; ;