Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Skanska

Arbetsledare - Hus Stockholm Bostäder

Arbetsledare

 

Hus Stockholm består av tre regioner: två kommersiella husregioner Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd, samt Hus Stockholm Bostäder som är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder i Storstockholmsregionen. 

 

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

 

Vi söker nyckelpersoner till projekt i Stockholm! 

 

Som arbetsledare är din arbetsplats ute i produktionen, där säkerhet och god planering är det viktigaste för ett lyckat projekt. Du gör arbetsberedningar, leder den dagliga produktionen och löser eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. 

 

Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med din produktionschef/platschef, underentreprenörer, beställare och leverantörer. 

 

Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum 

 

För att undvika att problem dyker upp ute i produktionen är det viktigt med god planering och struktur. Men oförutsedda saker kan dock hända och som arbetsledare måste du kunna fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Framförallt är du är en god ledare som har förmågan - att se och ta tillvara på den gedigna yrkeserfarenhet som finns bland dina kollegor. 

 

Du bör ha någon typ av byggteknisk utbildning i grunden och åtminstone ett par års erfarenhet. Viktigt är att du idag är en arbetsledare som snabbt kommer in i projektet, rollen och kan arbeta självständigt. 

 

Skicka din ansökan senast 2018-07-15.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

För vidare frågor kontakta rekryteringsspecialist Anders Enström. 

Telefon: 010-449 20 04 

 

Välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Arbetsledare - Hus Stockholm Bostäder

; ;