Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Skanska

Administratör till Hus Göteborg

Vi är glada och stolta över att ha fått förtroendet att få bygga Göteborgs nya skyskrapa. Därför söker vi en duktig administratör för att stötta upp projektet. Ett led i detta är att vi söker en skarp administratör som ska hålla ordning på projektet och vara vårt ansikte utåt mot besökare och entreprenörer. 

Du kommer att få vara spindeln i nätet och stötta projektchefen och övriga medarbetare i olika frågor, gällande bl a introduktion samt mottagande av studiebesök ute på projektet. Vidare arbetar du med projektdokumentation överlag exempelvis fakturamottagning, mailutskick och uppdaterar presentationer. Du kommer även att registrera och hantera certifieringar för Citygates räkning. 

Tjänsten innebär mycket kontakter och täta dialoger med produktionspersonalen och projektchefen, samt även med beställare och underentreprenörer. 
Detta är jobbet för dig som vill vara med och bidra till något stort och unikt för Göteborgs stadsbild! Vi vill gärna uppmana dig att gå in på länken för att läsa mer om 
Citygate 

Du är en del i projektets hjärta som håller ihop oss 

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete som administratör på ett framgångsrikt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen samt har någon påbyggnadsutbildning inom ekonomi alt erfarenhet inom byggnadsbranschen. Givetvis arbetar du obehindrat i Officepaketet. 
Du är en lagspelare som nätverkar framgångsrikt och gärna. Vidare är du en strukturerad lagspelare vars ledord är struktur, kommunikation och nätverkande. 

Ansök redan idag 

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 25 januari. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta Distriktschef Charlotta Cvach 010-448 40 67 eller rekryteringsspecialist, Sofie Degerlund 010–449 14 86. 
Välkommen till Skanska! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska »

Liknande jobb Administratör till Hus Göteborg

; ;