Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Redovisningsekonom med erfarenhet inom fastighetsbranschen

Arbetsbeskrivning
Har du gedigen erfarenhet av redovisning och känner att det är dags att fortsätta utvecklas i en spännande bransch? Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter och en intressant arbetsdag. Du kommer att arbeta i en roll där du får stor frihet under ansvar, får chansen att utmanas samt växa.

De arbetsuppgifter som bland annat kan förekomma är koncernrapportering, skatt, moms, årsredovisning och inkomstdeklarationer. I rollen ingår också att försöka förbättra de arbetsprocesser som finns för att säkerställa att arbetet blir gjort så effektivt som möjligt men utan att tumma på kvaliteten.

Vem söker vi till denna roll?
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som redovisningsekonom tidigare, och känner dig trygg i ditt arbete. Har du dessutom arbetat inom fastighetsbranschen är detta mycket meriterande. Vi tror att du som söker har goda kunskaper i Excel, och har lätt för att ta till dig nya system och arbetssätt.

Som person tror vi att du är engagerad, noggrann, positiv och trivs i en föränderlig roll och miljö. Du har ett naturligt driv och uppmuntrar och peppar dina kollegor. Att arbeta i ett högt tempo är någonting som du trivs med, och trots att det kan vara mycket att göra levererar du alltid dina arbetsuppgifter i tid med god kvalitet.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på 
www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Redovisningsekonom med erfarenhet inom fastighetsbranschen

Veckans jobb

Annonser

; ;