Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

HR Generalist med fokus på kultur och ledarskapsutveckling

Kommer du med en bred HR-bakgrund, men brinner lite extra för frågor inom kultur, engagemang och ledarskap? Letar du efter din nästa utmaning och lockas av att tillhöra en organisation som verkligen värdesätter och utvecklar sina medarbetare och tror på att framgång skapas genom att aktivt arbeta med kultur och engagemang? Då kan du vara den vi söker efter till rollen som HR Generalist hos Vision.

 

Visions övergripande mål är att öka antalet medlemmar och bli ett ännu starkare fackförbund – med medlemmar som upplever ett relevant erbjudande och som är nöjda. En förutsättning för att uppnå detta mål är att också ha de nöjdaste medarbetarna.

 

Genom att ha ett genomtänkt och uthålligt arbete med kultur, ledarskap och arbetssätt internt skapas riktiga resultat. Vision har sedan några år tillbaka drivit ett projekt som kallas Framtidens arbetsplats. Nu är det dags att stänga projektet, ta nästa steg och lyfta in allt detta arbete i den ordinarie verksamheten. Projektet består av tre hörnstenar - människan, tekniken och platsen. Alla tre i samverkan skapar en möjlighet att ligga i framkant i den digitala utvecklingen och ser till att både chefers och medarbetares ledarskap bygger på ett modigt och framåtlutat självledarskap. Dessutom ska fysiska arbetsplatser skapa utrymme för flexibilitet och hög variation.

 

Ett stort ansvar för att processleda och utveckla arbetet med Framtidens arbetsplats ligger hos HR. Nu behöver vi dig som både kan vara en del av det löpande arbetet på HR-funktionen som generalist men som också kan lägga extra fokus på att samordna, driva och vidareutveckla arbetet med kultur, ledarskap och arbetssätt utifrån ett helhetsperspektiv i hela organisationen.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Vara ett stöd till chefer och medarbetare i ledarskap och självledarskap.

• Processleda och vidareutveckla arbetet med kultur, ledarskap och arbetssätt.

• Tillsammans med en kollega inom kommunikation säkerställa att all internkommunikation genomsyras av gemensamma värderingar och övergripande mål.

• Samordna det systematiska arbetsmiljöarbetet utifrån målet att stärka arbetsgivarvarumärket i organisationen.

• Uppmuntra kunskapsutbyte och ökat lärande inom organisationen

• Utbilda i och vidareutveckla våra arbetssätt

• Arbeta med rekryteringar, onboarding, arbetsmiljöns alla aspekter, aktiva åtgärder, samverkan, arbetsrätt, internkommunikation, arbetsplatsutveckling och övriga HR-processer – i nära samarbete med övriga HR teamet.

 

HR-funktionen består av två HR-generalister, en kommunikatör och en HR-handläggare och du rapporterar till HR-chefen. Du kommer också att ingå i ett flertal tvärfunktionella team.

 

 

Vem söker vi?

Personen vi söker till denna roll har cirka 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Frågor kring rekrytering, onboarding, chefsstöd, arbetsmiljö och förändringsledning är självklara områden för dig. Utöver det har du dokumenterad kompetens och erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö, arbetsrätt, internkommunikation, arbetsplatsutveckling och employer branding. Du drivs av att

 

Du drivs av att bygga stolthet och engagemang på insidan av en organisation för att det ska märkas i våra resultat och alla våra möten med medlemmar, förtroendevalda och framtida kollegor.

 

Det är viktigt att du som person är trygg och prestigelös men också nytänkande och drivande. Du skapar förtroende och engagemang i hela organisationen samtidigt som du också trivs med att arbeta självständigt och att hantera många uppgifter inom HR-funktionen parallellt. Du behöver vara van att se helheten samtidigt som du gärna fördjupar dig inom olika områden löpande.

 

Som person är du utåtriktad och social samt bra på att påverka andra människor. Du är prestigelös och trygg i kontakten med andra människor och har förmågan att genom ditt sätt att vara skapa engagemang och delaktighet. Du tar initiativ och ansvar för att uppnå resultat och din plattform för detta är ett väl fungerande självledarskap.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och utgår från Stockholm. Vision sitter i alldeles nyrenoverade lokaler på Kungsgatan som erbjuder både variation och flexibilitet.

 

Denna rekrytering hanteras i samarbete med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Sista ansökningsdag är den 13/11 och urval och intervjuer kommer hanteras löpande. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. 

 

 

Om Vision

Tillsammans ska vi se till att alla våra medarbetare både går till jobbet och hem från jobbet med en känsla av engagemang, stolthet, arbetsglädje och välmående och då stärker vi också engagemanget för vårt arbetsgivarvarumärke. Vi har bestämt att vi varje dag ska göra varandra bättre. Med den inställningen kan vi göra vårt allra bästa för våra medlemmar och våra förtroendevalda.

 

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

www.vision.se 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb HR Generalist med fokus på kultur och ledarskapsutveckling

Annonser

; ;