Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

HR Business Partner till globalt växande bolag

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och trivs att arbeta i en internationell miljö? Vill du ha en ansvarstagande roll i en organisation där du kan få vara med och påverka och utveckla? Nu söker vi en HR Business Partner till vår kund för ett konsultuppdrag om minst sex månader. Här kommer du att få arbeta både operativt och strategiskt med HR i en global, snabb och rörlig miljö.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en global organisation med totalt 750 anställda, varav 140 i Sverige. I rollen som HR Business Partner kommer du att vara en del av ett HR-team i Sverige som består av en HR-manager, HR Operational Specialist och en Talent Acquisition Specialist. Tillsammans tillhör ni en större global HR-funktion och arbetar ut mot chefer och anställda i 15 länder där de flesta cheferna finns i USA, UK och Sverige.

 

I din roll som HR Business Partner kommer du att bland annat arbeta strategiskt med globala projekt för att effektivisera HR-funktionen och även utveckla och stärka organisations arbetsgivarvarumärke och medarbetarengagemang. Vidare kommer du att arbeta brett och stödjande med flertalet HR-processer arbetsuppgifter så som att:

 

- Coacha och stödja chefer i frågor om bland annat arbetsrätt och arbetsmiljö

- Arbeta med hela medarbetarcykeln från rekrytering till avslutande exitsamtal

- Utveckla rutiner och policys

- Arbeta med talent- och performance management

- Arbeta med medarbetarengagemang och motivation

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 3–5 års erfarenhet av brett HR arbete, förmodligen från en generalistroll. Sannolikt har du en akademisk utbildning inom HR eller annat som bedöms likvärdigt. Du känner dig trygg i den svenska arbetsrätten och är vid att arbeta nära chefer och ledare. Då koncernspråket hos vår kund är engelska, är det viktigt att du känner dig bekväm att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

 

För att trivas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta brett med HR i en rörlig och flexibel miljö. Du är en handlingskraftig och ansvarstagande person som trivs att samarbeta i en roll med många kontaktytor. Vidare ser vi att du har lätt för att bygga relationer och anpassa ditt synsätt och arbetssätt, efter olika situationer i en global kontext. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta i HRIS-systemet Workday samt om du har ett teknik- och systemintresse.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader via Jurek HR, med god chans till överrekrytering. Vi välkomnar även dig som underkonsult som är ute efter ett nytt uppdrag till hösten. Vår kund sitter i centrala Stockholm och det finns möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt, så låter detta som din nästa utmaning – skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om rollen är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb HR Business Partner till globalt växande bolag

Annonser

; ;