Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Karriärjobb
 • Ledarna
Jurek Bemanning

FLIR söker analytisk GTC EMEA Tulladministratör

Om företaget
FLIR Systems är ett internationellt företag i expansion, där kvalitet, utveckling och ständiga förbättringar är viktiga parametrar. Vi vill ligga i teknikens framkant och fortsätta vara marknadsledande inom IR-industrin, vilket gör oss till en dynamisk arbetsplats med högt tempo, där du som medarbetare är en väldigt viktig del i vår framgång.

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för FLIR:s räkning en GTC EMEA tulladministratör. Du kommer vara en del av den svenska avdelningen för tull och internationell handel, samt agera support och rapportera direkt till GTC Customs Compliance Officer. Du kommer även att agera support till andra enheter inom den Europeiska unionen. Arbetet innebär regelbundenhet inom order, shipping, supply chain, tillverkning, engineering, redovisning och administration av inköp. I tjänsten ingår även att assistera olika förfaranden inom compliances.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Klassificering av varor
 • Administration av schemalagda interna revisioner för enheter inom EU samt att assistera vid externa revisioner
 • Vägledning till alla personal som hanterar import och export
 • Agera spindeln i nätet för 3PL, mäklare och andra externa serviceleverantörer rörande tull
 • Administrera och kontrollera pågående transaktioner
 • Samla och förbereda information för klassificering av varukod för nuvarande och framtida produkter och material.
 • Samla in och förbereda information för klassificering av icke-förmånliga och preferensbaserade ursprung för nuvarande och framtida produkter
 • Organisera och underhålla regelverkskrävande dokument

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har viss erfarenhet från internationell handel med fokus på tull - kunskap om tullförfaranden, regelverk och processer. Det är även meriterande med kunskap från något av följande områden – elektronik, fysik, kemi eller annat naturvetenskapligt område. Du har erfarenhet av att jobba med mycket administration och brinner för just det. Har du en eftergymnasial utbildning är det meriterande men inget krav. Du är systemvan och duktig i Officepaketet. Då vi arbetar internationellt behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift.

 

Som person är du trygg i dig själv, proaktiv och mycket driven. Du är strukturerad, har en känsla för detaljer och tycker om att prioritera kvalité före kvantitet, trots stora volymer! Du är ansvarstagande, kommunikativ, ödmjuk och analytisk samt orädd. Vidare springer du själv när det är möjligt, frågar när det är nödvändigt, är duktig på att kontrollera att saker blir korrekta och följer regelverken när det krävs.

 

 

Du erbjuds
En bred och varierande roll i ett växande globalt bolag med trevliga kollegor och en stor variation av coola produkter i sitt sortiment. Här kommer du ha stor möjlighet att göra avtryck, komma med egna idéer och förbättringar i en kreativ arbetskultur. Nytänkande uppmuntras och utmanande karriärmöjligheter och personlig utveckling värdesätts.

 

I denna rekrytering samarbetar FLIR med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark, 070-173 84 65 monia.letmark@jurek.se.

 

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Täby
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark
monia.letmark@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb FLIR söker analytisk GTC EMEA Tulladministratör

Veckans jobb

Annonser

; ;