Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Executive Assistant till internationellt private equity bolag

Denna tjänst är för dig som verkligen trivs i rollen som Executive Assistant och som har erfarenhet av att arbeta eller har arbetat inom Private Equity, Corporate Finance, Management consulting eller närliggande bransch. Du vet att du hör hemma i denna dynamiska, fartfyllda och teambaserade miljö där det ofta sker snabba förändringar med korta deadlines. En vardag där du kontinuerligt ställs inför att lösa små och stora uppgifter och underlätta för de personer som är så oerhört beroende av dig och din lysande förmåga att lösa uppgifter på ett smidigt, kvalificerat och professionellt sätt.

Vår kund är en modern arbetsgivare med kontor i centrala Stockholm och här finns en plats för dig som känner att du vill ha ett av de absolut roligaste, mest krävande men också utvecklande Executive Assistentrollerna som finns att söka i Stockholm.


Om rollen
Ditt arbete innebär att vara din uppdragsgivares förlängda arm. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Här arbetar du brett med koordinering, planering, administration samt projekt/events. Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, kommunikationsförmåga och proaktivitet.

Du är duktig på time management och van att axla parallella arbetsuppgifter av varierad karaktär samt har god erfarenhet av att systematiskt och strukturerat hantera komplext inbox-flöde. För att lyckas väl i denna tjänst krävs en väldigt god förmåga att sköta avancerad planering och koordinering kring kalender och mötesbokningar samt resor i och utanför Sverige. Du sköter daglig korrespondens på svenska och engelska internt och externt och lägger ofta din hand på presentationsmaterial för en sista korrigering i PowerPoint.

I rollen ingår vidare att koordinera och organisera material och logistik inför styrelsemöten samt att planera och genomföra konferenser, middagar och olika events.


Din profil
Som person är du driven och van att leverera service på mycket hög nivå. Du är en person som trivs att arbeta i ett team. Du gillar även att vara i ett sammanhang där du assisterar fler personer och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt, är noggrann och organiserad och trivs att arbeta i högt tempo där teamets behov styr din arbetsdag.

Du kommer dagligen i kontakt med mycket känslig information varför du behöver ha vana att hålla en hög integritet och sekretess. Din kommunikativa förmåga är mycket god på engelska och svenska och du har goda kunskaper i Office programmen, PowerPoint, Word, Outlook och Excel.

Vill du tillsammans med ett professionellt assistentteam bidra till vår kunds fortsatta framgång och få ett riktigt roligt och kvalificerat assistentjobb har du hittat rätt möjlighet här. Vi lägger stor vikt vid personlighet och tidigare erfarenhet vid rekrytering av denna tjänst som är en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt..

Varmt välkommen med din CV och ett personligt brev där du med några korta rader beskriver vad tror du kan både bidra med men också ser som utmanande i denna tjänst. Vi gör urval löpande så vänta inte för länge med din ansökan.


Område

Stockholm
Stockholms län

Anställning

Tillsvidare Heltid

Kontakt

Susanne WaeringAnsök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Executive Assistant till internationellt private equity bolag

Annonser

; ;